O mai ții minte pe Yvette din Clona? Cum arată actrița Vera Fischer la 69 de ani

 Oana Pantazi
.

În România, Vera Fischer este cunoscută datorită rolului Yvette din Clona, telenovela-fenomen, dar puțini știu că actrița este, chiar și la 69 de ani, unul dintre sex simbolurile Braziliei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vera Fischer a jucat în rolul lui Yvette în Clona, rol datorită căruia a câștigat un capital de popularitate imens. Frumusețea actriței de origine braziliană a impresionat publicul atunci, la fel cum o face și acum, când a ajuns la 69 de ani. La 20 de ani de când a jucat în celebrul rol, Vera continuă să fie unul dintre sex simbolurile Braziliei.

Vera-FischerVera-Fischer

Vera Fischer a fost Miss Brazilia

Vera Fischer s-a născut în 1951, iar la 18 ani câștiga titlul de Miss Brazilia. În același ani, tânăra braziliancă participa la Miss Universe, unde a fost finalistă. Frumusețea ei specială nu a rămas multă vreme neremarcată, cariera tinerei luând avânt la scurt timp. Au urmat pictoriale incendiare în reviste pentru bărbați, dar și roluri în multe filme și seriale. Chiar dacă inițial nu existau așteptări prea mari în privința talentului, tânăra actriță le-a demonstrat tuturor contrariul.

Deși joacă în filme și seriale din anul 1977, paradoxal, Vera Fischer a dat lovitura la 50 de ani, cu rolul Yvette, din Clona, care a făcut din ea un star internațional.

Citește și: Famke Janssen, de nerecunoscut din cauza operațiilor estetice! Cum arată actrița din „James Bond” la 55 de ani

Citește și: O mai ții minte pe Geta din Liceenii? Cum arată actrița Cesonia Postelnicu la 53 de ani

Citește și: Cum arată Gia Wilson, actrița din serialul Nikita, la 50 de ani. Pare mult mai tânără și are un corp de invidiat

Citește și: O mai ții minte pe Pisi din telenovela Inimă de țigan? Ce face și cum arată actrița Dana Hauer, la 36 de ani

S-a lansat în modă

Ajunsă la 69 de ani, Vera Fischer arată fabulos și este conectată la social media, unde își ține fanii la curent cu viața ei. Doar pe Instagram actrița are peste un milion de urmăritori și fiecare fotografie a ei adună zeci de mii de like-uri. Și nu e de mirare, deoarece Vera și-a conservat perfect frumusețea, la 69 de ani arătând senzațional. De altfel, în 2000, pe când avea 49 de ani, actrița nu a ezitat să pozeze goală.

Chiar dacă marea ei iubire a rămas actoria și continuă să joace, actrița și-a descoperit și alte pasiuni – cum ar fi cea pentru crearea de haine și bijuterii. Drept urmare, acum Vera Fischer încearcă să-și facă un nume în industria modei, ca designer.

A iubit un actor din clona

Nu e un secret pentru nimeni că, de multe ori, marile povești de iubire dintre actori se nasc chiar pe platourile de filmare. Înainte de a juca rolul lui Yvette din Clona, Vera Fischer s-a îndrăgostit de Perry Sales, un actor cu 12 ani mai în vârstă ca ea. În 1979 s-a născut fiica lor, Rafaela.

Cei doi au ajuns să joace împreună ulterior în faimosul serial, unde el a jucat rolul lui Mustafa, unchiul în vârstă al lui Jade. Din nefericire, actorul a încetat din viață n 2009, la vârsta de 70 de ani. La vremea respectivă însă, el și Vera nu mai formau un cuplu.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton