Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani. Cum se simte artistul bolnav de Parkinson: „E una dintre marile sale dureri”

 Mirea Roxana
.

Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani pe 6 aprilie. Artistul se luptă din greu cu boala de care suferă și în urma căreia a rămas cu nenumărate sechele. Acesta nu se mai poate deplasa și vorbește cu dificultate. Cornel Constantiniu este îngrijit cu de zeci de ani, de soția lui, Domnița Constantiniu, care i-a fost alături necondiționat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani, iar în urmă cu 28 de ani a fost diagnosticat cu maladia Parkinson. Artistul și-a serbat ziua de naștere alături de soția lui, Domnița Constantiniu, care îi este alături necondiționat.

Cornel Constantiniu a avut un frate geamăn, pe Mircea. Cei doi semănau ca două picături de apă și aveau o legătură specială. Mircea a murit în anul 2009, iar de atunci, Cornel Constantiniu îi simte în permanență lipsa.

Mi-e tare dor de el, ne plăcea să petrecem împreună, de ziua noastră', a spus Cornel Constantiniu.

1781195_211069032432425_1289326146_o1781195_211069032432425_1289326146_o

Cornel Constantiniu îi simte lipsa fratelui său

Mircea a decedat din cauza cancerului de care suferea, iar Domnița Constantiniu a spus că una dintre marile dureri ale soțului ei este tocmai dispariția fratelui său geamăn.

Când trăia Mircea, fratele său geamăn, le plăcea să se serbeze împreună și să își adune vârsta. Acum ar fi spus că au împreună 152 de ani. Aceasta este una dintre marile sale dureri, că Mircea nu mai este. S-a stins din viață în 2009. Ieri am primit numeroase telefoane și mesaje de felicitare, încă de la prima oră a dimineții. Oamenii îl iubesc pe Cornel și el s-a bucurat că nu l-au uitat', a spus Domnița Constantiniu, pentru impact.ro.

Citește și: Cine este Irina Ceban de la Survivor.Irisha a locuit în Miami

Citește și: Cine este Raluca Dumitru de la Survivor.A fost asistentă TV

Citește și: Gabi Luncă și-a prevăzut moartea.Ce visase înainte să se îmbolnăvească de COVID-19. „Domnul îmi chema mama'

Citește și: Oana Roman cere ajutorul unui specialist în parenting după divorț:„Isa este într-o perioadă grea'

Cornel Constantiniu a împlinit 76 de ani

Cornel Constantiniu nu a mai ieșit din casă de când a izbucnic pandemia de coronavirus, iar soția acestuia iese din casă doar pentru strictul necesar: cumpărături și plata facturilor.

Cornel stă în camera lui, are tot ce îi trebuie. Își petrece timpul la televizor, ascultând muzică. L-am protejat de tot ceea ce se întâmplă afară. Eu ies din casă, dar strict unde am nevoie la cumpărături, fie să plătesc facturi. Respect regulile impuse de autorități și, oricum, eu nu ies fără mască', a spus Domnița Constantiniu.

Cornel Constantiniu a spus că s-a bucurat de urările pe care le-a primit de ziua lui și că, în ciuda faptului că nu iese din casă, își petrece timpul cu lucruri frumoase.

Nu am ieșit din cămăruța mea de luni de zile. Nepoții nu i-am văzut de și mai mult timp. Nu am ieșit din casă de dinainte de pandemie. Stau și îmi petrec timpul cu lucruri frumoase. Mi-au dedicat un moment frumos de ziua mea la Radio Cultural și m-am bucurat, așa cum m-am bucurat de urările transmise de prieteni și de colegi. Le mulțumesc pentru urări', a spus artistul.

Cei doi au mai spus că s-au vaccinat împotriva coronavirusului.

Relația dintre Cornel Constantiniu și fratele geamăn

Cornel Constantiniu și Mircea, fratele lui geamăn, au avut o relație specială. În anul 2015, artistul a lansat cartea „Zăpezile copilăriei'. Volumul are aproape 300 de pagini, pe care le-a scris singur, la mașina de scris, cu un singur deget.

Nu numai în piesă, dar şi în viaţă, eu am fost cerşetorul, iar fratele meu geamăn, Mircea, a fost prinţul', nota Cornel, în romanul despre viața sa.

Cornel și Mircea semănau atât de mult unul cu celălalt încât și mama lor îi mai confunda câteodată. În copilărie, cei doi au câştigat selecţia pentru rolurile din piesa „Prinţ şi cerşetor', jucând în peste 800 de spectacole.

Profitând de faptul că asemănarea dintre ei era izbitoare, Mircea și Cornel Constantiniu se mai inversau atunci când mergeau la vreo întâlnire cu vreo fată.

Le mai schimbam între noi. Mergeam la întâlnirea cu fete, în locul celuilalt. De-ale tinereții', povestea Cornel Constantiniu, cu ani în urmă.

Cornel Constantiniu a suferit două operații pe creier

Cornel Constantiniu suferă de maladia Parkinson din 1993. De atunci și până în prezent a suferit două operații pe creier.

Pe creier s-a operat prima dată în Africa de Sud, la Cape Town, în 1999, apoi la Viena, în urmă cu 15 ani, când a suferit două intervenţii chirurgicale într-o săptămână. Atunci a fost operat de marele profesor Francois Alesch, fiind o intervenţie complexă pe creier, care a durat 11 ore, apoi implantarea acestui neurostimulator', povestea soția acestuia pentru click.ro.

Cornel Constantiniu este căsătorit de 54 de ani cu actriţa Domniţa Constantiniu. Au doi copii, Alexandru, inginer stabilit în Germania, şi Mihai. Alexandru le-a dăruit trei nepoţi, doi băieți și o fată, iar Mihai, doi nepoți, băieți amândoi.

Sursa Foto: Facebook, Impact.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton