Xonia a șocat, anul trecut, când s-a afișat cu fața umflată! De ce i s-a întâmplat asta și cum s-a vindecat

 Oana Pantazi
.

Xonia a trecut, în ultima perioadă, prin momente dificile, artista devenind practic de nerecunoscut, în urma unei afecțiuni care i-a transformat fața total. Iată care a fost motivul și cum s-a vindecat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Xonia traversat o perioadă dificilă din momentul în care, în urma unei afecțiuni, fața i s-a umflat, artista devenind greu de recunoscut. S-a speculat foarte mult, la vremea respectivă, că simpatica blondină a apelat la operații estetice, iar acela ar fi fost rezultatul nereușit al unei intervenții.

Inițial m-am gândit că poate m-a tras curentul sau că poate nu am dormit suficient și am ochii puțin mai umflați, apoi am luat medicamente de alergii, fară efect. Am ajuns la proporțiile pe care le vedeți, doar la față, pentru că la corp, după cum vedeți, nu e nimic schimbat. Mi-am făcut analizele, urmează să primesc rezultatele.

Am făcut investigații. Am un caz puțin mai special, ceva mai puțin întâlnit, am făcut toate analizele posibile, și cele gentice.  Eu am și alte simptome, nu este doar umflătura la față, doar că asta e cea mai vizibilă”, spunea Xonia anul trecut.

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

Xonia: „Am avut efecte adverse la un medicament”

Ulterior, artista a dispărut timp de 4 luni a dispărut din social media, iar când a reapărut, fanii au văzut-o din nou pe Xonia cea de dinainte.

'Am zis că am o problemă de sănătate cronică. Am avut niște efecte adverse la un medicament. Nu vreau să intru în detalii despre anumite momente prin care eu am trecut. La un moment dat o să povestesc, doar când sunt eu pregătită, să pot ajuta și alte persoane care au probleme asemănătoare', a spus Xonia pentru emisiunea 'Showbiz Report'.

Artista-XoniaArtista-Xonia

Citește și: Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații: „Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început”/ EXCLUSIV

A fost un 'cadou' din partea lui Dumnezeu

Xonia a mai mărturisit că toată această experiență traumatizantă a fost pentru ea o lecție incredibilă, care i-a dat ocazia să realizeze ce este cel mai important în viață. Artista a povestit însă și cum a reușit să se vindece de teribila afecțiune.

'Acum sunt mult mai bine, am întrerupt acel tratament și am căutat alte metode de a fi sănătoasă. Meditații și schimbarea alimentație. M-am regăsit spiritual prin tot ce mi s-a întâmplat, consider că a fost un 'cadou' din partea lui Dumnezeu pentru că m-a trezit să văd care sunt lucrurile importante în viață, de care am uitat. Mai exact, sănătatea.

Pentru că este adevărat că dacă nu ai sănătate, nu poți face nimic în viață, dar noi mereu zicem că nouă ni se poate întâmpla, dar iată că se întâmplă. Dar acum sunt bine. Eu cred că singuri ne îmbolnăvim și singuri ne putem vindeca, căci riscul de a mă îmbolnăvi există. Dar important este să îți schimbi gândirea și cum vezi lucrurile', a mărturisit Xonia.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton