Anca Țurcașiu și-a revenit după divorț. Ce mesaj a transmis artista, la 3 luni de la separarea de soț

 Lupescu Anca
.

Vestea că Anca Țurcașiu divorțează de soțul ei cu care era împreună de mai bine de 20 de ani a venit ca un fulger pentru apropiații vedetei, dar și pentru familie și fani. Totuși, artista a reușit să treacă peste această perioadă dureroasă, iar dovadă stă în mesajul pe care l-a publicat recent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urma unei postări pe pagina sa de Facebook, cunoscuta actriță a transmis un mesaj după divorțul de George Cristian.

Se pare că artista a reușit să treacă peste această despărțire, iar acest lucru se poate observa din mesajul postat pe rețelele sociale.

descărcare-10-3descărcare-10-3

Citește și: Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie la majorat! Cum arată inelul de logodnă oferit de Edward Sanda

E sănătos să-ţi dai o pauză de respiraţie. Să mergi la mare. Să citeşti. Să stii cu tine. Să te uiţi înăuntrul tău ca în ochii unui prieten vechi, deodată regăsit. Sunt aici', a scris Anca Țurcașiu pe Facebook.

Anca Țurcașiu a divorțat, iar anunțul l-a făcut pe pagina de Facebook  

Anca Țurcașiu a transmis un mesaj, în urmă cu doar trei luni, pe pagina de Facebook, în care scria că s-a despărțit de omul cu care și-a petrecut mai bine de 20 de ani. Vestea a venit ca un șoc pentru urmăritorii celor doi soți.

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Citește și: Carmen Grebenișan, totul despre despărțirea de fostul iubit și începutul unei noi relații: „Propunerea lui să ne mutăm împreună a fost o glumă, la început'/ EXCLUSIV

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!', a scris Anca Țurcașiu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton