Wow! Cum arată mama lui Jennifer Lopez. Are 73 de ani, dar pare de 40!

 Lupescu Anca
.

Jennifer Lopez a devenit, de câțiva ani, un mister pentru toată lumea. Are 50 de ani, dar arată impecabil și nu s-a schimbat deloc. Cântearața are un trup de invidiat, lucrat perfect și nu ratează nicio ocazia să și-l arate. 

Pe lângă mult sport și o dietă atent aleasă, Jennifer Lopez are și o genă extraordinară. Deși am putea crede că a descoperit secretul tinereții veșnice, artista are o moștenire care o ajută să își păstreze înfățișarea de puștoaică, chiar și la vârsta la care a trecut de mult de adolescență. 

imagesimages

Citește și: Shakira și Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl. Au făcut spectacol total: îmbrăcate sexy, au dansat lasciv!

Deși apare rar în lumina reflectoarelor, mama lui Jennifer Lopez arată senzațional. Guadalupe Rodriguez are 73 de ani, dar asta nu se vede nici pe chipul, nici pe corpul ei.

Jennifer Lopez a declarat că secretele „tinereții' sunt dieta, sportul, dar foarte importantă este și odihna. Cele 8 ore de somn noaptea sunt esențiale pentru organism. 

Show-ul facut de cele doua a fost un adevarat succes. Milioane de oameni din intreaga lume au putut vedea interpretarea celor doua vedete ale muzicii in direct la cel mai mare eveniment sportiv din SUA.

Citește și: Colanții i-au jucat feste! Jennifer Lopez a arătat TOT când a ieșit de la sală, iar imaginile au făcut înconjurul lumii!

J Lo a făcut spectacol la Super Bowl, unde a cântat cu Shakira, ambele purtând ținute extrem de îndrăznețe.

Show-ul facut de cele două a fost un adevarat succes. Milioane de oameni din întreaga lume au putut vedea interpretarea vedetelor în direct la cel mai mare eveniment sportiv din SUA.

Citește și: Surpriză de proporții pentru Jennifer Lopez! Sute de admiratoare s-au pozat în faimoasa ei rochie Versace și i-au trimis fotografiile!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton