Dieta Shakirei pentru o siluetă de invidiat, la 43 de ani. Regula pe care o păstrează cu sfințenie: la fiecare 3 ore...

 Cica Cristina
.

Shakira este o apariție de-a dreptul spectaculoasă la 43 de ani. O demonstrează din plin și prestația de la Super Bowl 2020. Mulți se întreabă, totuși, cum reușește artista să se mențină în formă. Iată care este dieta Shakirei!

Shakira-1Shakira-1

Anna Kaiser, antrenoarea personală a Shakirei a spus la E! News care este dieta cântăreței columbiene și care sunt trucurile la care apelează pentru a nu-și arăta deloc vârsta.

În primul rând, consumă porții mici de mâncare și a încercat să elimine zaharul și aproape toate lactatele din meniu, preferând legumele și peștele.

„Consumă cât mai puțin zahăr, aproape deloc. Nici lactate nu mănâncă, ci preferă preparatele cu multe legume și pește. La fiecare 3 ore consumă mici gustări pentru că lucrează foarte mult și are nevoie să se alimenteze corespunzător”, a declarat Anna Kaiser.

Meniul Shakirei într-o zi

Mic dejun – Ouă sau avocado cu ulei de măsline, roșii și sare de mare, apoi un smoothie cu fructe de pădure, proteine ​​vegetale, verdeață sau o pulbere din grâu verde.

Prânz – Pește și legume proaspete sau o salată în „în culori”

Gustare după-amiază – supă, de regulă o supă – de anghinare sau de praz și vinete, cu morcov și ghimbir.

Cină – Pește și legume

Secretele Shakirei pentru a se menține în formă

În afară de un meniu strict, vedeta este atentă și la alte aspecte. De exemplu, de multe ori urmează regula „rece pentru prânz și cald pentru cină„, scrie Harper’s Bazaar.

Pe lângă faptul că este foarte atentă la ceea ce mănâncă, Shakira face și foarte mult sport. Așa se explică și rezistența fantastică de care dă dovadă în show-urile complete pe care le susține. „Se antrenează șase zile pe săptămână, iar antrenamentele sunt diferite în fiecare zi„, a adăugat antrenoarea.

Shakira formează un cuplu cu Gerard Pique de 10 ani şi au împreună doi copii. Cu toate acestea cântăreaţa a declarat de curând nu se gândeşte la căsătorie.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și: Shakira și Jennifer Lopez, show incendiar la Super Bowl. Au făcut spectacol total: îmbrăcate sexy, au dansat lasciv!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton