Willie Garson, actorul din „Sex and the City”, a murit. Mesajul sfâșietor al fiului său

 Miniosu Alexandra
.

Willie Garson, actorul din „Sex and the City', a murit. Este vestea ce a „lovit' ca un trăsnet întreaga lume a filmului. Marele artist s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani, însă nu a fost dezvăluită până acum cauza decesului. Iată ce mesaj sfâșietor a transmis fiul său, anunțând moartea fulgerătoare a starului!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Willie Garson, actorul din „Sex and the City', a murit. Astfel, din păcate, lumea filmului este din nou în doliu. Starul internațional este plâns acum de milioane de fani din întreaga țară, dar mai ales de apropiații săi. A fost iubit atât de familie, cât și de colegi. I-a uimit pe toți cu talentul său, dar și cu umorul aparte, fiind mereu cu zâmbetul pe buze.

w3w3

Vestea cutremurătoare a morții lui Willie Garson a fost anunțată chiar de către fiul lui. Bărbatul nu a dezvăluit motivul. A postat însă un mesaj sfâșietor pe rețelele de socializare prin care și-a exprimat toată iubirea pe care i-a purtat-o părintelui său, conform BBC, citat de Spynews.ro.

Citește și: Emma Răducanu, prima fotografie cu presupusul iubit.Tânărul este un artist celebru

Citește și: Nicole Cherry, despre faptul că a picat la preselecții, la Românii au Talent:„Această întâmplare m-a…'/ EXCLUVIV

Citește și: Cum arată Elena Băsescu la 41 de ani.Ce intervenție i-a schimbat fizionomia, recent

Citește și: Cum arată Sophia Loren, la 87 de ani.Ce ținută a purtat actrița la un eveniment în Florența

Willie Garson, actorul din „Sex and the City', a murit

Fiul regretatului actor Willie Garson a mărturisit că-l iubește enorm de mult, deși, din nefericire, nu se mai află printre noi. A transmis că se bucură că actorul a reușit să-i împărtășească toate aventurile lui și că a avut multe realizări până la 57 de de ani.

„Te iubesc atât de mult, tată. Odihnește-te în pace și mă bucur atât de mult că ai reușit să-mi împărtășești toate aventurile și ai reușit să realizezi atât de mult', a scris fiul lui Willie Garson, miercuri, pe Instagram.

Mesajul sfâșietor al fiului său

După ce fiul lui a făcut anunțul cutremurător, sute de mesaje emoționante au început să curgă pe rețelele de socializare. Atât fanii, cât și apropiații actorului din pelicula „Sex and the City' și-au exprimat regretul.

„Cu toții l-am iubit și am adorat să lucrăm cu el. El era nesfârșit de amuzant pe ecran și în viața reală', a spus Cynthia Nixon, actrița care a interpretat-o pe Miranda Hobbes.

Un alt actor, Mario Cantone, prieten cu Willie Garson, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui, pe Instagram: „Ai fost un cadou de la zei'.

Producătorul executiv al peliculei ,,Sex and the City', Michael Patrick King, a mărturisit că Willie Garson a continuat să lucreze chiar și atunci când era bolnav. Acesta nu a oferit însă mai multe amănunte legate de starea lui de sănătate.

Willie Garson a jucat în peste 75 de filme

Willie Garson a avut o carieră uimitoare. În total, celebrul actor a jucat în peste 75 de filme și în 300 de episoade TV. Era foarte cunoscut pentru apariția lui în pelicula „Sex and the City', unde interpreta rolul agentului de talente Stanford Blatch. De asemenea, succesul lui a „explodat' și după rolul Mozzie din seria SUA ,,White Collar'.

Willie Garson, pe numele lui complet Willie Garson Paszamant, s-a născut pe data 20 februarie 1964. A avut un singur fiu, pe Nathen Garson. Din păcate, regretatul actor a murit pe data de 21 septembrie 2021.

Sursă foto: Hepta & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton