Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău: „Sunt mai...”

 Martin Lorena
.

Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău! Deși s-au despărțit de multe ori, se pare că cei doi nu pot sta mult timp departe unul de celălalt. Recent, fiul de milionar a făcut un gest care a atras imediat atenția curioșilor! Mai mult, diva a confirmat toate bănuielile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După numeroase despărțiri și împăcări, se pare că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău ajung tot împreună! Cei doi au fost surprinși plecând împreună la un eveniment foarte important pentru blondină. Aceasta a confirmat gândurile curioșilor și a spus clar ce se întâmplă în viața ei emoțională.

WhatsApp-Image-2021-09-22-at-10.22.25WhatsApp-Image-2021-09-22-at-10.22.25

Chiar dacă mulți s-ar fi așteptat la o despărțire categorică între Bianca și Gabi, cei doi par la fel de fericiți precum în prima zi. Acesta s-a comportat exemplar cu blondina, care trebuia să ajungă la un eveniment foarte important pentru ea. Deși gurile rele ar fi zis că cei doi nu se potrivesc, aceștia par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Citește și: Gabi Bădălău a confirmat despărțirea de Bianca Drăgușanu.Anunțul făcut în direct

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club

Citește și: Când își va boteza Cristina Cioran fetița:„Nașii au fost aleși'

Citește și: Cine este cumnata Simonei Halep.Luminița a fost în centrul atenției la cununie

Bianca Drăgușanu confirmă împăcarea cu Gabi Bădălău!

Dacă în urmă cu câteva săptămâni se vorbea despre o despărțire oficială între cei doi, se pare că acum putem discuta despre o împăcare! Bianca și Gabi Bădălău au ales să spună adio lucrurilor negative dintre ei și să își mai ofere unul altuia o șansă.

De curând, fiul de milionar a condus-o pe divă la un eveniment foarte important pentru aceasta. Deși blondina urma să fie în centrul atenției la prezentarea creațiilor sale, iubitul nu a participat la marea defilare. Putem considera că cei doi încercă să fie mai discreți de această dată și să nu atragă prea mult atenția.

Mai mult decât atât, într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Bianca subliniază faptul că nu este singură și că dorește să fie mai rezervată în ceea ce privește viața ei sentimentală.

Nu sunt chiar singură, dar sunt mai discretă', a spus Bianca Drăgușanu.

Când se căsătorește

Cu toții așteptăm momentul în care Bianca să anunțe marele eveniment, însă acesta se lasă așteptat. Diva a spus în nenumărate rânduri că se vede din nou mireasă, cu atât mai mult încât a treia oară poate fi cu noroc! Vedeta a menționat și faptul că se va căsători atunci când va vrea Dumnezeu.

Pentru un moment rămâne doar să așteptăm ca Gabi Bădălău să o ceară în căsătorie pentru a admira atât marele eveniment, cât și frumusețea celor doi.

Sursă foto: Instagram, Captură ecran și Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton