What's Up a fost salvat de la pușcărie de procurori. Cum i-a fost clasat dosarul în care era acuzat de ultraj

 Lupescu Anca
.

What’s Up a fost salvat de la pedeapsa cu pușcărie de către procurori. El a fost acuzat de fapte ultraj, motiv pentru care putea primi până la șapte ani de închisoare.

What’s Up a scăpat definitiv de problemele penale, cu ajutorul procurorilor, asta după ce dosarul a fost ținut jumătate de an înainte de finalizare. 

Artistul a fost acuzat că a agresat trei polițiști, iar zilele trecute, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au trimis instanței dosarul pentru confirmarea soluției, judecătorii urmând să dea un verdict pe 14 iulie.

Procurorii au decis să claseze dosarul în care artistul era acuzat de ultraj, după ce a agresat trei polițiști și i-a amenințat.

Anul trecut,  What’s Up a fost încătușat și adus la secție de un echipaj al Poliție. Pentru că artistul era agresiv, agenții au încercat să-l imobilizeze, moment în care acesta l-a mușcat de picior pe unul dintre ei. În plus, artistul i-a amenințat pe oamenii legii cu bătaia și ar fi afirmat chiar că va apela la bătăuși profesioniști, scrie spynews.ro.

Conform legii, „insulta, calomnia ori amenințarea săvârșită nemijlocit sau prin mijloace de comunicare directă contra unui funcționar public care îndeplinește o funcție ce implică exercițiul autorității de stat, aflat în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 4 ani. (…) Lovirea sau orice acte de violență, precum și vătămarea corporală săvârșite împotriva persoanei prevăzute în alin. 1, aflată în exercițiul funcțiunii ori pentru fapte îndeplinite în exercițiul funcțiunii, se pedepsesc cu închisoare de la 6 luni la 7 ani'.

A recidivat

În plus, Whats Up – a bătut un bărbat, chiar luna aceasta, după ce acesta din urmă i-a reproșat că a dat muzica prea tare. 

Ca urmare, cântărețul a fost sancționat cu 1.000 de lei. „La data de 8 iunie a.c.,orele 18:40, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în jurul orelor 18:30, un bărbat, din orașul Pantelimon, în timp ce se afla în fața imobilului de domiciliu, pe fondul unor neînțelegeri, a fost agresat fizic, fiind lovit de către un alt bărbat', a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat.

what-s-up-a-slabit-whats_up.jpgwhat-s-up-a-slabit-whats_up.jpg

Amenda i-a fost aplicată lui Marius Ivancea după ce a devenit recalcitrant și a perturbat liniștea și ordinea publică.

În urmă cu 5 ani, artistul și-a snopit în bătaie iubita de atunci, Simina, în Centrul Vechi al Capitalei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton