Cum arată fiul Narcisei și al lui Nicolae Guță. Alberto are 14 ani și fumează narghilea

 Lupescu Anca
.

Alberto, fiul lui Nicolae Guță și al Narcisei Balaban, a postat pe contul lui de soicalizare un videoclip în care fumează narghilea. 

Fiul manelistului s-a filmat într-un local destul de plin, ascultând muzică și stând pe canapea, cu o pereche de ochelari de soare, în timp ce savura o narghilea. Alberto Guță a împlinit recent 14 ani.

Imaginile au fost postate de adolescent în urmă cu o săptămână. 

Alberto este elev la Colegiul Național de Arte 'Dinu Lipatti' și are la activ mai multe premii la pian, fiind unul dintre cei mai talentați copii din generația lui.

Narcisa a declarat că băiatul ei are probleme de sănătate

„Alberto nu s-a simţit prea bine şi suntem la spital. Copilul ăsta nu e orice copil, e al Regelui Guţă. E tatăl copilului meu şi asta nu poate fi schimbat de nimic. Copilul meu are probleme de sănătate, nu se ştie încă ce are, dar nu e ceva grav. Aşteptăm rezultatele analizelor. Am zis să nu mai vorbesc, să nu îl mai deranjez, dar toate au o anumită limită. Uitaţi şi voi ce tată are băiatul meu: Regele Guţă care nu se implică şi nu îl interesează că acest copil e la spital. Aşa cum ştie să fie pentru alţi copii ai lui, aşa trebuie să fie şi pentru Alberto. Se bate cu cărămida în piept că el e cel mai bun tată, spune asta pe la toate emisiunile, dar nu e aşa', a spus ea.

narcisa_guta_nicolae_guta_93605700-1narcisa_guta_nicolae_guta_93605700-1

Trebuie să arătăm lumii care îl laudă pe Guţă că lucrurile nu stau aşa cum spune el. Timp de 16 ani am stat şi am suferit lângă el, dar acum tot ce contează e legătura dintre el şi copilul lui, că nu l-am făcut pe Alberto cu cineva de pe stradă. El nu îi apreciază talentul. Poate acum vrea să-l sune pe copilul lui, că altfel nu vrea', spunea Narcisa în luna ianuarie a acestui an.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton