Raluca și Walter Zenga, despărțiți de coronavirus! Aflat în Italia, antrenorul se teme pentru familia sa

 Oana Pantazi
.

Walter Zenga, aflat în aceste momente în Italia, locul cel mai afectat de pandemia de coronavirus, trece prin momente grele, antrenorul fiind în imposibilitatea de a se întoarce la familia sa, în Dubai.

Pandemia de coronavirus, care a cuprins o lume întreagă, face tot mai multe victime, dar Italia este de departe locul cel mai afectat – pe 25 martie erau deja 74.384 de persoane infectate și 7.503 decese -, situația de acolo fiind desprinsă parcă dintr-un scenariu de film horror. În acest context, Walter Zenga, obligat să rămână în Cagliari, a cărui echip urmează să o antreneze în următorul an și jumătate, este extrem de îngrijorat pentru soția sa, Raluca, și cei doi copii ai săi, Samira și Walter Jr.

Într-un interviu pentru click.ro, antrenorul a povestit că se află în carantină din proprie inițiativă, alături de întreaga echipă, deși nu este infectat, decizie luată din proprie inițiativă.

„Normal că îmi e teamă de tot!”

Walter Zenga recunoaște că îl înspăimântă situația actuală din Italia, cu atât mai mult cu cât se află departe de familie.

„Normal că îmi este teamă de tot! Am și familia în Dubai, eu sunt aici, în Italia situația nu e ușoară deloc, e mai grea. Ni s-au impus niște reguli pe care trebuie să le respectăm, așa că va rog frumos și pe voi, în România, să faceți același lucru pentru că e foarte greu de gestionat acest virus. Dar, 100%, ne vom reveni cu toții!”, a spus antrenorul pentru sursa citată. 

„Această situație ne afectează mult”

Walter Zenga a mai mărturisit că vorbește și de zece ori pe zi cu soția și cu copiii săi, care, din fericire, sunt bine, dar că este îngrijorat atât pentru părinții săi, care locuiesc în București, cât și pentru socrii săi, a căror profesie este una de mare risc în aceste momente.

„Raluca, soția mea, și copiii mei, Samira și Walter Jr, sunt în Dubai, sunt bine acolo, și acolo au închis tot pentru a preveni coronavirus. Ei sunt bine, dar normal că  această situație ne afectează mult. Mă gândesc și la părinții mei din București, socrii mei, tatăl și mama Ralucăi sunt doctori, medici, în spital.

Cu familia, noi suntem obișnuiți să stăm departe, să avem o relație la distanță pentru că munca mea așa este, eu plec, mă duc, mă întorc. Normal că această situație ne afectează un pic mai mult, dar sunt sigur că, după ce o vom depăși, ei vor veni aici,  în Italia, și vom sta împreună mereu pentru că așa este normal, unde mă duc eu, să vină și ei. Îi voi lua cu mine peste tot pentru că a venit timpul să stăm mai mult împreună!”, a mai spus Walter Zenga pentru click.ro.

Nu în ultimul rând, Walter Zenga i-a sfătuit pe români să respecte regulile și să stea în casă.

Foto: Instagram

13263838_911706765618622_1028374619271417683_n13263838_911706765618622_1028374619271417683_n
Raluca-Zenga-si-familia-6Raluca-Zenga-si-familia-6
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton