Însărcinată în 8 luni, Dana Rogoz va naște într-un vârf al pandemiei de coronavirus: ”Urmează să merg la control”

 Stamen Diana
.

Actrița este însărcinată în aproape 8 luni, iar în scurt timp urmează să devină mămică pentru a doua oară. În plină pandemie de coronavirus, Dana Rogoz se pregătește să nască, însă are mare grijă să se protejeze până atunci.

Situația în care ne aflăm în aceste momente este una care ne dă fiori, iar prevenția este tot ce ne-a mai rămas de făcut. Dana Rogoz mai are puțin și intră în luna a 8-a de sarcină, iar peste aproximativ o lună urmează să nască.

Actrița este în casă, acolo unde se autoizolează alături de familie. De când s-a anunțat pandemie de coronavirus, Dana Rogoz nu a mai ieșit din casă. Fiind însărcinată, vedeta trebuie să meargă la spital, unde își va face controalele necesare.

Dana Rogoz urmează să nască într-un vârf al pandemiei de coronavirus. Autoritățile au anunțat că în luna aprilie a acestui an se vor înregistra foarte multe cazuri de pacienți infectați cu COVID-19, în România, acesta fiind vârful îmbolnăvirilor.

'Sarcina e în regulă. Urmează să merg la control săptămâna viitoare. Atunci va fi și prima mea ieșire. Momentan Radu (n.r soțul) se ocupă de cumpărături, doar că va trebui să am și eu ieșirile de sarcină. Voi încerca să merg la cabinet, dar morfologia va trebui făcută în spital. (…) Ar trebui să nasc într-un vârf al pandemiei', a mai mărturisit Dana Rogoz la Răi da Buni, într-o intervenție prin Skype.

Viitoarea mămică a început să amenajeze camera bebelușului și nu-i vine să creadă că toate planurile pe care și le-a făcut în urmă cu două săptămâni au rămas doar vise.

'Urmează să intru în 8 luni. Suntem în pregătiri. Am pregătit patuțul. L-am montat noi. Mi se pare incredibil că toate planurile pe care le aveam în urmă cu două săptămâni, acum sunt vise.', a mai declarat Dana Rogoz.

Citește și: Dana Rogoz se teme că va fi singură la naștere, din cauza coronavirusului! „M-a lovit vestea că nu aș avea vizitatori”

FOTO: Facebook

Dana-Rogoz-însărcinată-a-doua-oară-1Dana-Rogoz-însărcinată-a-doua-oară-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton