Vlogger-ul Selly, idolul unei generații, despre primul milion de euro câștigat la 18 ani: "Banii sunt o unealtă"

 Pirvu Cristina
.

E idolul unei generații și trăiește, la doar 18 ani, un vis intangibil chiar și pentru puștii înstăriți de la Hollywood. Dar Selly a construit un adevărat imperiu prin propriile-i forțe și să nu vă mirați dacă, peste ani, va ajunge unul dintre cei mai influenți oameni ai țării. Haideți să-l cunoaștem mai bine… Merită!

Are peste 2 milioane de abonați pe canalul de YouTube, iar în ultima vreme a pășit cu succes dincolo de granițele publicului său țintă – adolescenții –, fiind deja un invitat obișnuit al emisiunilor TV. Ceea ce ne-a intrigat și pe noi, dorindu-ne astfel să aflăm mai multe despre Selly, tânărul de doar 18 ani cu un palmares atât de impre- sionant.

Suntem convinși că multe dintre voi, cititoarele VIVA!, nu îl știți pe Selly, dar vă sfătuim să citiți acest interviu, mai ales dacă aveți copii mici. Ei sigur cunosc cel puțin refrenul piesei „SOS… Și, pentru a satisface cât mai multe curiozități, am ales să facem un interviu atipic, stabilind ca Selly să fie chestionat de două dintre noi, fetele din redacție, despărțite de o diferență de vârstă de zece ani. Pentru că și curiozitățile noastre sunt diferite, la fel ca și ale voastre. Așadar, ladies and gents, el este Selly!

Subiect tabu sau nu? Selly a făcut deja primul milion de euro. Comentează tu această afirmație…

Nu cred că e vorba despre câți bani am făcut sau voi face și mereu evit subiectul ăsta. Tot ce contează este ce content le ofer eu celor care mă urmăresc și acolo încerc să excelez zi de zi. Pentru mine, banii sunt o unealtă pentru a realiza ce îmi propun: investiții în proiecte mai complexe, siguranța financiară, planuri long-term, iar veniturile mele vor rămâne mereu confidențiale.

După liceu, ce facultate ți-ai dori să urmezi? Te-ai gândit și la o profesie: IT-ist, avocat, pilot?

Voi continua să fac lucruri în media și în special pe Internet. O să merg cel mai probabil la o facultate de business administration, precum Tiffin, care are și profesorii americani, și programa americană.

Te-am întrebat de concerte, de școală… Cred că ar trebui să abordez abordez și partea financiară. Care e cel mai bun proiect pe care l-ai avut și cât ai încasat?

Cel mai bun proiect pentru mine e cel care este cel mai apreciat și cel mai de calitate – în același timp, dacă se poate. Nu banii cu care rămân în buzunar definesc asta. Am proiecte pe termen lung cu branduri mari, branduri pe care le apreciez și le consum. Nu vreau să dezvălui sume. Consider că sunt plătit cât merit; sunt mulțumit din acest punct de vedere.

Bănuiesc că economisești din banii pe care îi câștigi. Cât timp ai putea trăi cu cei pe care îi ai acum?

Mult, dar depinde de stilul de viață. Nu îmi fac astfel de calcule.

Ai accepta un contract, o reclamă, pe o sumă mare de bani, dar care nu te-ar pune într-o postură foarte bună?

Probabil că nu, dar depinde cât de penibilă ar fi postura. Dar nu trebuie să se ajungă aici. Te pui la masă cu clientul, discutați, găsiți o altă formulă. Personalitatea și modul în care spui ce spui pot transforma tot. Nimeni nu își dorește o reclamă stupidă. Nici eu, nici brandul, nici publicul.

Citește continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton