Vlăduța Lupău și soțul ei, imagini de colecție cu fiul lor. Cum i-a surprins micuțul Iair: "Gen: Mai lasă-mă"

 Oana Pantazi
.

Acum 20 de zile, Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima oară și, de atunci Iair, fiul ei și al lui Adi Rus, a devenit centrul universului părinților lui. Iată ce momente adorabile a împărtășit artista cu fanii și cum o surprinde Iair încă de la o vârstă fragedă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pe 6 august 2022, Vlăduța Lupău a născut, chiar de sărbătoarea Schimbării La Față a Domnului. Pe 15, artista și soțul ei au împlinit 4 ani de căsnicie, iar după ce au devenit trei viața lor este mai frumoasă ca niciodată. Deși micuțul Iair face abia trei săptămâni, este un bebeluș tare vioi și, recent, a reușit să-și surprindă mama cu un gest foarte amuzant.

Vladuta-Lupau-spital-perfuzii-Vladuta-Lupau-spital-perfuzii-

Vlăduța Lupău, moment amuzant cu Iair

Solista de muzică populară și soțul ei, Adi Rus sunt în culmea fericirii, pentru că li s-a îndeplinit cel mai mare vis. Cântăreața și partenerul ei de viață au devenit, în sfârșit, părinți. Mândria lor, Iair, este un băiețel tare simpatic și a devenit deja o mică vedetă în online, de când mama lui postează fotografii cu el. De altfel, nu e nevoie de nicio explicație, se vede cu ochiul liber, din poze, cât de îndrăgostiți sunt ambii părinți de micuțul lor.

Citește și: Ce decizie radicală a luat Vlăduța Lupău, la doar trei zile de când a născut:„Spre sfârșitul lunii ar trebui să…

Citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și cum decurs cererea în căsătorie:„A fost una inedită, la care clar nu m-aș fi putut aștepta / EXCLUSIV

Citește și: Ce greutate are acum Vlăduța Lupău.Câte kilograme s-a îngrășat în timpul sarcinii

Citește și: De ce a refuzat Vlăduța Lupău să-i ia numele soțului, după căsătorie:„Am muncit de mică pentru ca…’

Artista își ține fanii la curent atât prin intermediul fotografiilor, cât și al Insta Story-urilor, cu primii pași în viață ai lui Iair, care la nici trei săptămâni a reușit să-și surprindă mama cu un gest foarte haios.

„Îl rup cu pupicii”, a scris Vlăduța Lupău în dreptul unei fotografii în care apare alături de Iair.

În timp ce Vlăduța își strângea tare la piept bebelușul și nu mai contenea cu pupatul, Iair a oprit excesul de zel al mamei sale cu un gest foarte ferm. I-a pus acesteia mânuța pe gură, în încercarea parcă de a o opri, un fel de „hai că mă plictisești!”, spre amuzamentul părinților lui.

'Gen: Chiar mă rupi, mai lasă-mă', a scris Vlăduța Lupău în dreptul imaginii cu micuțul.

Ce semnificație are numele Iair

După ce Vlăduța Lupău a născut și a dezvăluit cum își va boteza copilul, mulți s-au întrebat ce semnificație specială are Iair, numele ales de artistă pentru fiul ei. Ei bine, această alegere nu a fost făcută la întâmplăre, având în vedere proveniența lui. Numele Iair vine din Biblie, dar puțină lume știe ce reprezintă.

Artista a născut pe data de 6 august 2022. Tot atunci, ea și soțul ei, Adi Rus, au dezvăluit împreună numele micuțului, prin intermediul unor postări extrem de emoționante pe rețelele de socializare.

„Rus Iair, ești BINECUVANTAREA MEA! (…) A fost dragoste la prima vedere! Vlăduța Lupău, te iubim cel mai mult, mamă eroină’, a scris Adi Rus în mediul online, la scurt timp după ce soția lui a născut.

Nu degeaba numele Iair a atras atenția, căci este într-adevăr foarte rar întâlnit. Acesta ascunde o semnificație biblică de care foarte puțini au auzit. Conform dicționarului biblic, „Iair” înseamnă lumină, strălucire, mai ales strălucirea lui Dumnezeu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton