Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează: „Banii mei sunt munciți și...”

 Dumba Gabriela
.

Vlăduța Lupău a reacționat public după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează. Cântăreața a primit zeci de mesaje răutăcioase și critici pe motiv că a decis să facă un ban în plus de pe urma hainelor pe care nu le poartă, iar aceasta le-a transmis fanilor că a muncit pentru acei bani investiți în haine și are de gând să și-i recupereze.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează. Vlăduța Lupău susține că a mai donat haine în trecut și lumea nu a apreciat gestul său, iar acum s-a gândit să le vândă pentru că unele sunt noi, cu etichetă și au costat forte mult. În plus, susține că oamenii care ar plăti pentru ele le-ar aprecia mai mult decât dacă ar fi primite cadou.

bca988e4bdc3b059807fff55463b32f0bca988e4bdc3b059807fff55463b32f0

Vlăduța Lupău, după ce a fost asupru criticată că își vinde hainele și nu le donează

Vlăduța Lupău le transmite fanilor că a muncit pentru banii cu care și-a cumpărat haine și de aceea preferă să-și recupereze o parte din investiție. În plus, se asigură astfel că ajung la oameni care le poartă mai apoi.

„Eu chiar îmi dau de lucru. Am primit mesaje de la voi și m-ați întrebat de ce nu donez hainele, că la „banii mei” și de ce le vând. Ei bine, și banii mei sunt munciți și unele haine au fost destul de scumpe ca să ajungă la cineva care nu le apreciază sau nu are unde să le poarte, efectiv”, a declarat Vlăduța Lupău pe contul ei personal de Instagram.

Vlăduța Lupău susține că hainele ei sunt extrem de scumpe și vânzându-le se asigură că ajung la oameni care le vor aprecia. Cântăreața specifică și faptul că nu le vinde la prețul cu care le-a cumpărat, ci unul mult mai mic.

‘Poate dau rochie care a fost câteva mii de lei și persoana respectivă la care eu aș dona rochia nu are unde să o poate. Am donat la un moment dat multe pachete cu haine d-ale mele sau Adi și nu au fost apreciate, poate nu au fost brand-urile preferate ale voastre, habar nu am.

Citește și: „Ieși din familia mea'. Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu și-au adresat vorbe grele, la un an de la moartea artistului

Citește și: „Mi-am dat seama că ceva este în neregulă. Unul dintre simptome sunt…’. Cum a aflat Dragoș Bucur că are diabet

Citește și: Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el’ / EXCLUSIV

M-am gândit să le vând, dar dacă mă enervez nu le mai vând. Uite așa le țin eu în dulap, dar totuși parcă le-aș vinde. Am unele cu etichetă pe ele, sunt noi, nepurtate și nu le vând la prețul la care le-am luat”, a declarat Vlăduța Lupău pe contul ei personal de Instagram.

Vlăduța Lupău a purtat și haine second-hand

Înainte să nască, Vlăduța Lupău spunea că își va îmbrăca copilul și de la second-hand, pentru că își dorește ca fiul ei să înțeleagă că nu poate avea totul pe tavă fără să muncească pentru ceea ce își dorește. Deși are o situație financiară foarte bună, Vlăduța vrea ca fiul ei să învețe să aprecieze fiecare lucru din viața lui.

„Spuneam acest lucru, într-adevăr, și m-a râs lumea! (râde) Ei bine, și eu am crescut și am umblat îmbrăcată cu haine de la second-hand și tocmai de aceea îmi doream să fac ceva și să reușesc în viață, ca să pot să îmi permit și eu hainele și lucrurile pe care mi le doresc.

Poate dacă aveam doar haine de firmă sau lucruri scumpe, nu mai știam cum e să nu am și valoarea lor. De aceea am să încerc, pe cât posibil, chiar și prin acest aspect, să îmi educ copilul să învețe că nu-i totul de-a gata și că se poate orice! Ca să poți orice, trebuie să faci ceva!', a declarat artista pentru VIVA!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton