„La tribunal eu am pledat vinovat”. Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți

 Radulescu Ruxandra
.

Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți. Șerban Huidu realizatorul emisiunii „Cronica Cârcotașilor' nu mai apare pe micile ecrane din 2021, dar se ocupă în continuare de partea de producție a show-ului. Fostul prezentator a fost marcat de două mari accidente: accidentul pe care l-a suferit la ski, în 2010, și accidentul pe care l-a produs în 2011 și în urma căruia au murit 3 oameni. Huidu a făcut noi mărturisiri despre tragedia ce a avut loc în urmă cu aproape 12 ani și care îl bântuie și până în ziua de azi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți. Șerban Huidu a fost invitat la emisiunea lui Denise Rifai, unde a făcut mărturisiri despre accidentul de circulație pe care l-a produs în 2011 și care s-a soldat cu moartea a trei persoane. Realizatorul de la Cronica Cârcotașilor și-a deschis sufletul cu privire la o întâmplare tragică ce i-a marcat pentru totdeauna destinul și conștiința. Fostul prezentator a spus că, în fața judecătorilor, a pledat vinovat. Huidu a precizat că a fost foarte dezamăgit de reacția celor din presă, care ar fi început să facă supoziții despre circumstanțele în care s-a petrecut accidentul și i-a menționat în special pe Lucian Mândruță și pe Victor Ciutacu.

serban-huidu-se-desparte-de-gainusa-probleme-mai-vechi-au-influentat-decizia-18471455serban-huidu-se-desparte-de-gainusa-probleme-mai-vechi-au-influentat-decizia-18471455

Șerban Huidu, dezvăluiri neașteptate la 11 ani de la accidentul cu trei morți

Șerban Huidu a vorbit în emisiunea lui Denise Rifai despre accidentul rutier pe care l-a produs în 2011, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. Realizatorul de la „Cronica Cârcotașilor” a declarat că a fost dezamăgit de faptul că unii jurnaliști ar fi prezentat într-o manieră distorsionată cele întâmplate la fața locului.

„Spunea cineva că ce cred oamenii despre ține este imaginea ta în față lor, care poate fi indusă de foarte mulți factori, presă, ce ai făcut! Conștiința ta, în schimb, îți poate spune cine are dreptate și cine nu are dreptate! După accident am aflat de la milioane de oameni cum era la mine în mașină! Ce s-a întâmplat la mine în mașină!

Citește și: De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt: „Frustrări sunt multe. Îmi lipsește de când a plecat'

Citește și: „M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu’. Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011

Domnul Ciutacu știa tot! Știe! Execută! Domnul Mândruță! Domnului Mândruță aș putea să îi spun că nici măcar nu era mașina mea! Era mașina cu care mergea soția mea, cumpărată din bani pe care am plătit impozit! Totul era la vedere! Totul a fost alb! (…) Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat! Nimeni nu își dorește un accident! Nu este o faptă pe care să o urmărești!„, a declarat Șerban Huidu.

Șerban Huidu: „La Tribunal am pledat vinovat”

Șerban Huidu a adăugat că a pledat „vinovat” în fața judecătorilor, fiindu-i atribuită un grad mic de culpă, însă, în ciuda acestui aspect opinia publică a fost nemiloasă la adresa lui.

„Pur și simplu un accident de circulație groaznic! Cel mai important este cum scrie prima dintre condamnări, suntem într-o situație paradoxală în care un grad mic de culpă a avut consecințe dezastruoase! Dar e un grad mic de culpă! La tribunal eu nu am pledat vinovat! Eu am pledat vinovat de culpă!

Pentru că n-am știut să adaptez mașină astfel încât să nu se întâmple ce s-a întâmplat! Dar repet lucrurile au luat-o razna după! Domnului Ciutacu aș vrea să îi spun că în exact același moment, la aceeași ora s-a întâmplat un accident în Periș, cu cinci victime, de care nimeni nu a spus nimic, pentru că era Huidu!(…) Am prieteni exact câți trebuie! În general se spune că prietenii cei mai buni intră pe degetele de la o mâna!', a spus Șerban Huidu.

Șerban Huidu: „Cel mai important e să faci pace cu tine!”

Șerban Huidu a menționat că, imediat după ce a avut loc tragicul accident de circulație, opinia publică a dorit să-i atribuie un grad de vină cât mai mare, construind o serie de ipoteze care nu aveau temei de adevăr.

Să o faci cu bună știință, decât dacă ai oarece probleme! E greu să creadă cineva că ai plecat cu gândul să faci un accident când aveai copii în mașină, soția! S-a întâmplat! A fost foarte rău! A fost foarte urat! Foarte rău pentru familia mea în general, pentru mine, iar dezumanizarea cu care am fost tarat în tot felul de ipoteze a fost un punct negru pentru ei nu neapărat pentru mine! Eu știu ce s-a întâmplat! Eu știu cum s-au petrecut lucrurile! Cel mai important e să faci pace cu tine!„, a mai adăugat Șerban Huidu la emisiunea lui Denise Rifai.

Șerban Huidu a provocat un accident rutier în localitatea Timișul de Sus, în 2011. În urma incidentului trei persoane au decedat. Vedeta de la Cronica Cârcotașilor a fost condamnată la 2 ani și 6 luni închisoare cu suspendare.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton