Vlăduța Lupău a fost în comă, după un accident de mașină: „Fratele meu a văzut că nu mișcam”

 Lăstun Ana Maria
.

Vlăduța Lupău a fost implicată într-un accident de mașină în urmă cu mai mulți ani și a povestit că a fost în stare critică și vreme de o zi și jumătate a stat în comă. Totul s-a petrecut atunci când era în liceu, iar vina a fost a unui conducător auto care a adormit la volan. După ce l-a dat în judecată, Vlăduța Lupău a aflat că bărbatul a murit, tot într-un accident de mașină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Vlăduța Lupău a povestit, în premieră, că în perioada liceului a trecut prin clipe groaznice în urma unui grav accident de mașină. A fost la doar un pas de a-și pierde viața, iar părinții vedetei au stat zile bune cu sufletul la gură pentru copiii lor, dat fiind faptul că Vlăduța Lupău a fost în comă, iar fratele său a fost afectat, chiar dacă nu la fel de grav.

Citește și: Cum s-au cunoscut Vlăduța Lupău și Adrian Rus: „Era și tatăl lui acolo'

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o pe Vlăduța Lupău, la Românii au Talent: „Cine p..a mea e?” Ce replică i-a dat Andra

Citește și: Alin Sălăjean de la Survivor, dezvăluire neașteptată despre Vlăduța Lupău

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău fără pic de machiaj. Fotografia asta i-a șocat pe fani, care și-au dat seama de un amănunt uluitor

'Eu stăteam la vreo 2 kilometri de școală și mereu mergeam pe jos. Mergeam cu fratele meu și cu un vecin și un șofer a adormit la volan și a intrat în noi. Atunci am avut necazul ăsta. Mergeam pe jos, părinții mei au plecat mai devreme la serviciu și i-a sunat lumea. Vecinii le-au spus că noi am avut un accident și că eu eram rău. Se întâmpla de Sfântul Nicolae', a povestit Vlăduța Lupău, la ProTV.

vladuta-lupau-coma-accident-de-masina-1vladuta-lupau-coma-accident-de-masina-1

Vlăduța Lupău, detalii halucinante despre accidentul rutier

Potrivit spuselor sale, la scurt timp după accident, fratele Vlăduței Lupău s-a ridicat și a observat că sora lui nu se mișcă. Părinții au fost alertați de starea de sănătate a celor doi copii și au plecat imediat de la muncă.

Vlăduța Lupău a precizat că a fost în comă o zi și jumătate, iar apropiații nu-și puteau reveni, dat fiind faptul că simțeau că o vor pierde. În momentul în care s-a trezit din comă, Vlăduța Lupău nu și-a amintit nimic din evenimentele pe care le-a trăit.

„Fratele meu s-a ridicat și m-a văzut că nu mai mișcam. Informația la părinții mei a ajuns că amândoi suntem în stare critică. Tati mi-a zis că nu știe cum a ajuns până la spital. M-am lovit la cap și la bazin, pentru că am șchiopătat mult după. Am stat o zi și jumătate în comă. Nu mai știam nimic, iar când m-am trezit aveam senzația că aveam 14 ani. Acum vorbesc lejer de asta, dar părinții mei au trecut prin lucruri groaznice', a continuat Vlăduța Lupău.

Vlăduța Lupău a dat în judecată șoferul. Ce s-a întâmplat cu bărbatul

Superba solistă a mărturisit că șoferul care a provocat accidentul a fost dat în judecată de familia ei. La un an după ce s-a trezit din comă, Vlăduța Lupău a aflat că șoferul murise în aceleași condiții în care a provocat accidentul de circulație în care și ea a fost implicată: a adormit la volan.

'Șoferul adormise la volan, cred că era curier. A spus că a condus mult, avea diabet și nu-și făcuse insulina. L-am dat în judecată, procesul a început, iar la un an a sunat avocatul și a spus că șoferul murise într-un accident de mașină tot după ce a adormit la volan. Nu-mi aduc nimic aminte, de asta nu știu cât de mult m-a marcat', a precizat vedeta, în încheiere.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton