Sișu: „Nu m-am străduit să fiu nici gangster, nici drogat și nici rapper”

 bogdan.galca
.

Tudor Sișu și Puya au atins culmile succesului cu formația de hip-hop La Familia acum mai bine de 20 de ani. Melodiile lor despre viața de cartier sunt și astăzi fredonate de peste o sută de mii de fani. Cu siguranță, ai auzit de hiturile „Foame de bani', „Vorbe' sau „Pune-i la Pamant'.

Lucrurile s-au schimbat după ce rapperul Sișu a fost condamnat la închisoare aproape șase ani din cauza drogurilor, însă după o pauză îndelungată în care fiecare și-a urmat cariera solo, La Familia s-a reunit și a lansat albumul „Codul bunelor maniere' în 2017.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Tudor Sișu a povestit despre perioada în care a fondat formația de hip-hop, alături de prietenul său.

„Știi care e ciudățenia? Nu m-am străduit să fiu nici gangster, nici drogat și nici rapper. Eu nu am apucat să mă frustrez. Când am început să fac muzică prima oară, nu cunoșteam ideea de succes. Erau foarte puțini oameni care ascultau genul ăsta de muzică. După ce am făcut trupa La familia, noi nu așteptam un succes pentru că nu văzusem succes la nimeni. Într-un an de zile, a avut succes treaba. Drogurile erau prezente încă dinainte să facem chestia asta', a explicat artistul.

Când vine vorba despre preferințele lui, rapperul a povestit că piesele „Tupeu de borfaș', „Vorbe' și „Probleme de familie' au fost cele care au făcut furori în lumea muzicală.

„Noi nu gândeam în termeni de marketing, lăsam așa cum credeam noi că trebuie să se întâmple. Țin minte că ne-a chemat Andrei Gheorghe, era director la Pro FM, și ne-a zis că îi place mult una dintre piesele noastre, așa că a venit în turneu cu noi. De acolo, a venit ideea ca albumul să se numească Familiarizează-te, în 2001', a afirmat Sișu la podcast.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton