Vladimir Putin are o fiică secretă cu o fostă menajeră... pe care el a făcut-o milionară! Tânăra seamănă leit cu tatăl ei

 Oana Pantazi
.

Presa de investigație din Rusia a descoperit că președintele Vladimir Putin are o fiică secretă, în vârstă de 17 ani, cu o fostă menajeră. Tânăra, se pare, îi seamănă foarte mult tatălui ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Recent, s-a aflat că președintele rus Vladimir Putin are o fiică secretă, acum în vârstă de 17 ani, a cărei mamă este o fostă menajeră, devenită acum multimilionară. Conform unui site de investigații rusesc, tânăra se numește Yelizaveta Vladimirovna și provine din relația de lungă durată pe care Putin a avut-o cu mama ei, Svetlana Krivonogikh.

Surse care au făcut dezvăluirea pentru site-ul rus Proekt, susțin că Vladimir Putin și Svetlana și-au început relația la finele anilor 1990, în timp ce ea era menajeră, iar el, bărbat căsătorit, deținea funcţia de director al securităţii federale ruseşti (FSB), dezvăluie Daily Mail.

Mai mult, susțin sursele, fiica secretă a lui Vladimir Putin seamănă foarte mult cu tatăl ei, însă are conturi de socializare pe nume false, așadar puțini sunt cei care i-au văzut chipul.

Cine este mama fiicei lui Vladimir Putin

Evident, președintele rus, altfel un familist convins și extrem de atașat de valorile familiale, nu a avut nicio reacție în fața acestor dezvăluiri, însă purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitry Peskov, a negat existența Svetlanei și a fiicei sale.

Cu toate acestea, dezvăluirile făcute de site-ul Proekt demonstrează că în toată povestea există un sâmbure de adevăr, mai ales dată fiind ascensiunea spectaculoasă a fostei menajere. Svetlana s-a născut în St. Petersburg, în 1975, și a crescut într-un apartament modest, având vecini cu legături cu crima organizată.

hepta_765911-696×1024hepta_765911-696×1024

În anii 1990 a lucrat ca menajeră la un magazin aflat în apropierea casei, în timp ce studia la Universitatea de Economie și Finanțe – Departamentul de Relații Economice. În 2000, Svetlana și-a luat diploma și s-a mutat împreună cu mama ei în Insulele Kamennîi, zonă în care locuiau în genere apropiații președintelui rus. În aceeași perioadă ea a intrat în posesia unui stoc important de acțiuni la bursă, fără să existe date despre proveniența lor.

După 2010, relația dintre ea și Vladimir Putin s-a încheiat, însă Svetlana avea viața asigurată, având în cont 11 milioane de dolari, proprietăți în Sochi și Moscova, acțiuni la bursă, dar deține și un club de noapte faimos pentru show-urile sale erotice și o mare parte din stațiunea de schi Igora.

Yelizaveta, bucățică ruptă din tatăl ei

Chiar dacă Svetlana și Yelizaveta au rămas permanent low profile, fosta iubită și fiica lui Vladimir Putin duc o viață lipsită de griji. În afara faptului că seamănă izbitor cu tatăl ei, Yelizaveta poartă și numele de Vladimirovna, după tatăl ei, în tradiția rusească fiind obișnuit.

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020: „Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri”/ EXCLUSIV

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Citește și: Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: „A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni”

În plus, pe certificatul de naștere, în dreptul numelui tatălui Yelizavetei nu este trecut niciun nume, dar, se spune, asemănarea dintre tată și fiică este izbitoare. Din păcate, până acum nu a fost publicată nicio fotografie cu chipul tinerei, însă Project susține că, datorită programului de recunoaștere facială folosit, rezultatele nu prea lasă loc de îndoială. Software-ul Universității din Bradford atestă o similaritate de 70,44% între Putin și Yelizaveta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton