Vlad Miriță și soția lui s-au îndrăgostit pe Facebook: "Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra"

 Oana Pantazi
.

Vlad Miriță și soția lui, fotomodelul Maria Natură, sunt căsătoriți din 2016 și au un băiețel superb. Recent, tenorul a dezvăluit în ce mod inedit s-a cunoscut cu cea care azi îi este parteneră de viață, dar și ce relație există între ei.

CITEȘTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vlad Miriță și soția lui, Maria Natură, formează un cuplu sudat de 6 ani. Cei doi împart același valori, iar familia lor a fost binecuvântată cu un băiețel, Iustin, care-i întregește pe deplin. Vlad și Maria au făcut marele pas la doar 6 luni după ce s-au cunoscut, însă puțini știu cum a cucerit-o tenorul pe cea care i-a devenit în scurt timp iubită, iar apoi soție.

Vlad-Mirita-sotie-1Vlad-Mirita-sotie-1

Vlad Miriță și-a cunoscut soția pe Facebook

Cei care blamează influența negativă a social media ar trebui să știe că pe conturile de socializare se întâmplă și lucruri pozitive, Iar Vlad Miriță, care s-a ales cu o soție de pe… Facebook, e cel mai bun exemplu. Recent, tenorul a povestit cum a cunoscut-o pe Maria Natură și, mai ales, cum a cucerit-o pe cea care, ulterior, i-a devenit parteneră de viață.

Citește și: Tenorul Vlad Miriță a dat lovitura în afaceri, după ce și-a deschis fermă: „Marcel Pavel este clientul principal'

Citește și: De ce a renunțat Nadine la muzică și la televiziune: „Este umilitor. Pentru mine succes înseamnă…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce spune Mihai Mitoșeru despre relația cu Oana Zăvoranu, la mai bine de 20 ani de când s-au cunoscut:„Eram amândoi geloși, două caractere foarte tari’/ EXCLUSIV

Citește și: Mircea Solcanu, mărturisiri cutremurătoare după ce i-a apărut iar o tumoră pe creier:„Nu mă tem de moarte’

'Maria este fotomodel, mai prinde și reclame, este și imaginea fermei noastre. Numele ei de familie este Natură. Dar, să vă spun cum am intrat cu ea în vorbă. Am găsit-o pe Facebook, ea cu soră-sa erau acolo. Am văzut numele Natură, așa era înregistrată. Am întrebat-o dacă este vreun pseudonim, dar mi-a spus că este numele de familie.

Ce m-am gândit eu să zic: 'Extraordinar, ai un nume atât de frumos, încât cine te ia de soție trebuie să-ți păstreze numele, altfel e păcat de el!'. Și am luat-o eu de nevastă și m-am ținut de cuvânt. O cheamă Maria Natură Miriță. Mă și gândeam: 'Eu, care sunt înnebunit după natură, cum Dumnezeu mi-a dat o femeie pe care s-o cheme chiar așa?', a povestit Vlad Miriță pentru ego.ro.

Care este secretul relației lor

Tenorul nu a ezitat să dezvăluie că și în cuplul lor mai există neînțelegeri, cu atât mai mult cu cât ambii sunt născuți în aceeași zodie. Cu toate astea, Vlad Miriță recunoaște că are o soție concesivă, Maria fiind prima care face pasul spre împăcare.

'Suntem firi destul de iuți, ne cam sare țandăra. Dar, când unuia îi sare, se înmoaie celălalt. De obicei, ea face primul pas spre împăcare. Suntem Lei amândoi, ca zodie, când nimerim într-o cușcă mai se lasă și cu supărare. Ea vine însă și zice: 'Gata, hai să vedem cum rezolvăm!'. Este o femeie înțeleaptă, dar și eu mai las de la mine', a mai dezvăluit tenorul pentru sursa citată.

Nu în ultimul rând, Vlad Miriță a povestit că, în pofida aparențelor, nu este o persoană tocmai ușor de suportat…

'Par foarte prietenos, dar când stai în casă, zi de zi, cu mine, nu e chiar așa. Sunt destul de introvertit, nu sunt prea vorbăreț, Maria, soția mea, vrea să știe, să îi povestești, am uneori răbdare, iar când nu mai am îi zic: 'Mai lasă-mă, femeie!'. De altfel, înainte de a mă cununa, preotul duhovnic mi-a spus: 'Când te-ai însurat, gata, s-a terminat cu viața ta, frate! Nu mai e nimic din ce știai tu!'. Am primit și un sfat valoros de la părinte, că îi mai cerem câte o povață, când ne poticnim.

Câteodată, vine ea montată, cu o idee, are un scenariu deja făcut, iar dacă îi zic 'Nu!', se supără de parcă îi dai cu parul în cap. Preotul mi-a zis așa: 'Nu-i mai zice 'Nu!'. Dă-i arvună, spune 'Da!' și ea se duce, te lasă în pace, o mai duci cu vorba. Dacă îi zici 'Nu!', din start, când femeia s-a entuziasmat, ai terminat-o! Oricum, nu se întâmplă acum, e un plan de viitor, până atunci se întâmplă tot felul de lucruri, poate mai uită'. Și, da, funcționează!', a mai spus tenorul pentru ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton