De ce Dorian Popa nu va avea un copil, prea curând: „Nu vreau să mă blameze oamenii”

 Borcilă Andreea
.

De ce Dorian Popa nu va avea un copil, prea curând, cu iubita lui, Claudia. Vloggerul este una dintre cele mai urmărite persoane publice din spațiul online, având milioane de fani pe rețelele sociale. Atât vedeta, cât și partenera sa, Claudia Iosif, își ocupă cea mai mare parte din timp muncind. Formează o echipă sudată de mulți ani, însă cei doi nu vor să ajungă în fața altarului sau, momentan, să-și întemeieze o familie. Celebrul influencer a dezvăluit însă motivul! 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dorian Popa este mereu activ pe rețelele sociale, dar și pe micul ecran. Artistul a făcut parte din mai multe proiecte tv, inclusiv în serialul Pariu cu viața, marca PRO tv, ca jurat la Next Star, de la Antena 1, și concurent în show-ul Asia Express, de la același post de televiziune, unde a participat alături de mama lui, de care e foarte atașat. Vloggerul este, totodată, sincer în declarații și, nu de puține ori, i-a surprins plăcut pe urmăritorii lui din online. Același lucru a făcut și de data asta, când a recunoscut ce le răspunde apropiaților care îl întreabă când va face un copil, pentru că are deja 33 de ani.

d5d5

Dorian Popa este mereu sincer și a explicat că decizia de a avea un copil nu trebuie să fie una rapidă, luată pe moment. La rândul său, vloggerul provine dintr-o familie unde i-a lipsit tatăl, fiind crescut de mama lui, Luminița Popa sau Mamișor, cum o alintă artistul.

Citește și: De ce nu s-a dus Dorian Popa la înmormântarea tatălui:„Nu pot să-l iert'

Citște și: Cum arată garsoniera de lux a lui Dorian Popa.O închiriază în regim hotelier

Citește și: Kelly Osbourne, însărcinată cu primul ei copil, la 37 de ani:”Sunt în extaz!”

Citește și: Gabi Bădălău o acuză pe Claudia Pătrășcanu că ar fi angajat o firmă de detectivi să îl supravegheze:„Eu nu înțeleg de ce naibii nu se potoloște'

De ce Dorian Popa nu va avea un copil, prea curând, cu iubita lui, Claudia

Faptul că și-a văzut părinții cum s-au despărțit, acest lucru l-a făcut pe cântăreț să fie mai reticent când vine vorba de a-și întemeia o familie. În plus, vedeta muncește foarte mult, neavând așa mult timp la dispoziție pe cât și-ar dori. Dorian Popa a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit, printre altele, despre posibilitatea de a deveni părinte cândva. Vloggerul a fost sincer, ca de obicei, și a mărturisit că nu exclude varianta de a avea un copil la un moment dat, când se va simți pregătit.

„M-am gândit de foarte multe ori la copilul umanoid. Iar răspunsul cel mai franc pe care l-am găsit să-l ofer. Pentru că asta îmi doresc. Sinceritate de la mine. Încă nu mă simt pregătit. 

Nu vreau să mă blameze oamenii şi le amintesc încă o dată că Dumnezeu ne învaţă să nu judecăm persoanele de lângă noi. Dar eu deocamdată mă simt bine făcând alte lucruri, muncind foarte mult, fiind conectat la ceea ce fac', a spus el la podcast.

Dorian Popa: „Cred că încă mă simt copil'

Faptul că muncește foarte mult, acest lucru nu i-ar da ocazia lui Dorian Popa să-și vadă copilul atât de des pe cât și-ar dori. 

Le-am spus unor oameni apropiați care mi-au spus. Păi, da, măi, da, ai timp! Nu e adevărat. În momentul în care alergi ca nebunul cum alerg eu, nu mai ai timp să-ţi vezi copilul îndeajuns de mult. Încât el să simtă că creşte alături de tine. Iar tu să simţi că eşti un părinte pentru el.

Nu! La cum muncesc eu aş putea să-mi văd copilul lunea două ore seara. Și marţea o oră, ceea ce nu mi se pare normal. Cred că încă mă simt copil', a mai continuat Dorian Popa.

Cum se înțeleg Dorian Popa și iubita lui, Claudia Iosif

Dorian Popa are o relație de peste 10 ani cu Claudia Iosif. Între ei este o diferență de vârstă de cinci ani, artistul fiind mai tânăr decât iubita lui. Cei doi se susțin reciproc, mai ales în plan profesional. Iubita artistului este designer vestimentar, iar multe dintre articolele sale vestimentare sunt promovate pe Instagram. Aceasta creează haine sport pe care Dorian le poartă prin clipuri sau apariții publice.

„Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente.

Există un proverb, dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă. Simplu fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine.

Am fost foarte echilibrați ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate', a spus artistul pentru Playtech.ro.

Sursă foto: Instagram, Kfetele

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton