Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să își întemeieze o familie: ”Ne gândim la căsătorie, avem o vârstă...”

 Calin Maria Bianca
.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să își întemeieze o familie. Îndrăgitul actor nu a mai ezitat și a dezvăluit că el și partenera lui de viață se gândesc să facă pasul cel mare. Da! Este vestea momentului în showbiz-ul românesc, căci este pentru prima dată când aflăm că Vlad Gherman și Oana Moșneagu se gândesc la căsătorie, dar și la o familie în adevăratul sens al cuvântului, mai exact venirea pe lume a unui copil. Iată declarațiile neașteptate făute de celebrul actor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman a dat vestea cea mare. El și iubita lui Oana Moșneagu sunt pregătiți să facă pasul cel mare în relația lor. Ce-i drept, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în care iubirea pe care și-o poartă unul altuia se citește cu ochiul liber pe fața lor. Locuiesc deja împreună de mai mult timp, iar lucrurile merg la superlativ, astfel că actorul a dezvăluit că nu doar o dată, ci de numeroase ori au discutat despre nuntă și întemeierea unei familii.

clipboard01-19clipboard01-19

Nimeni nu se aștepta la o asemenea veste de la Vlad Gherman. Deși relația cu Oana Moșneagu merge ca pe roate, totuși fanii nu se gândeau că cei doi vor să facă pasul cel mare atât de repede. Atât actorul, cât și iubita lui, consideră că au vârsta la care sunt siguri de sentimentele pe care și le poartă unul altuia, iar căsătoria și întemeierea unei familii este ceea ce își doresc de la relația lor în viitorul apropiat.

Citește și: Cum arată mama Oanei Moșneagu.S-au pozat împreună, alături de Vlad Gherman

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman:'Nu știu dacă este oboseală cronică sau dacă corpul meu…'

Citește și: Cine este logodnicul Cristinei Spătar.Cu ce se ocupă viitorul soț al artistei

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel:„Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…'

Vlad Gherman și Oana Moșneagu vor să își întemeieze o familie

Nu o dată, ci de mai multe ori, atât Vlad Gherman, cât și iubita lui, au fost întrebați dacă au planuri de viitor împreună. Ambii au fost cât se poate de reținuți în privința acestui subiect, însă nu și de data aceasta. Actorul a dezvăluit pentru prima dată, câ el și Oana Moșneagu se gândesc serios la a întemeia o familie în adevăratul sens al cuvântului.

Da, primesc destul de des această întrebare. Da, atât eu cât și ea, chiar ne gândim (n.r la căsătorie). Avem o vârstă. Am 30 de ani, ea are 32. Nu mai suntem puști. Evident că ne gândim la o familie.', a declarat Vlad Gherman pentru Unica.

Ce îi ține pe Vlad Gherman și Oana Moșneagu să facă pasul cel mare

Se gândesc cu drag să facă pasul cel mare și să fie o familie, însă au unele rețineri. Vlad Gherman a explicat că momentan sunt în dilemă în privința casei. Cei doi nu știu dacă le e mai bine să stea în chirie, sau să se gândească la propria casă. Acest lucru încă le dă de gândit, astfel că mai întâi vor lua o decizie în aceste sens, și după privind căsătoria și chiar venirea pe lume a unui copil.

'Cred că avem niște rețineri…Pe de o parte ne convine că stăm în chirie. Pe de altă parte nu. Nu te poți atinge de prețuri să poți cumpăra un apartament. Noi ne bucurăm de viață în continuare. Călătorim și asta cred că contează cel mai mult.', a mai spus Vlad Gherman.

Ce planuri au Oana Moșneagu și Vlad Gherman pentru anul 2023

Anul 2023 este pe cale să vină, astfel că după ce au dezvăluit că se gândesc să facă pasul cel mare, Vlad Gherman a continuat cu planurile pe care le are pentru anul ce vine. Mai concret, a dezvăluit că pune pe primul loc fericire și sănătatea. Actorul nu se dă înapoi de la vacanțe și clipe de neuitat în țări străine alături de Oana Moșneagu.

Sănătate, bucuria de a face lucrurile care îmi plac și simplitatea. Îmi plac lucrurile simple și lucrurile mărunte. Și cred că vreau să mă țin cât mai mult de ele.', a concluzionat Vlad Gherman.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton