Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei, Vicențiu Mocanu: "Evenimentul va fi..."

 Dumitrache Laura
.

Cristina Spătar a anunțat în urmă cu câteva zile că a fost cerută în căsătorie de noul ei parteneri. Inițial, vedeta nu a oferit prea multe detalii despre identitatea iubitului, dar acum a făcut primele declarații despre relația cu el. Vicențiu Mocanu este viitorul soț al Cristinei Spătar, iar artista se declară foarte fericită alături de el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cristina Spătar, în vârstă de 50 de ani, a anunțat zilele trecute că s-a logodit cu iubitul ei, Vicențiu Mocanu. Vedeta este foarte fericită alături de noul său partener, iar la anul vor face nunta. Recent, artista a vorbit pentru prima dată despre noua sa relație.

vicentiu si cristinavicentiu si cristina

Artista a decis să se implice pe plan profesional în afacerile viitorului ei soț. Cristina Spătar a declarat că a început deja să se ocupe deja de compania deținută de logodnicul ei. Vedeta este fericită pentru că Vicențiu se comportă frumos cu cei doi copii ai săi.

Citește și: Alin Ionescu, prima reacție după ce Cristina Spătar s-a logodit:”Asta e tot ceea ce mă preocupă”

Citește și:Cristina Spătar a fost cerută în căsătorie în Dubai. Artista a spus „DA”:”Meriți tot ce e mai bun”

Citește și:Ștefania de la Casa Iubirii are un nou iubit. Cum se înțelege cu părinții lui:'Am fost primită cu brațele deschise'

Citește și:Adda și Marius Moga s-au împăcat, după ce nu și-au vorbit ani buni:'Am greșit amândoi unul față de celălalt'

Cristina Spătar, primele declarații despre nunta cu logodnicul ei

Cristina Spătar se va căsători pentru a doua oară. Zilele trecute, vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Vicențiu Mocanu, iar răspunsul a fost afirmativ. Artista se declară foarte fericită și se simte împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Deși a fost discretă cu relația ei amoroasă, Cristina Spătar a făcut primele declarații despre relația ei.

Nu renunț la cariera mea. Sunt foarte fericită că am întâlnit un om, un adevărat partener care să îmi iubească și copiii și pe mine și să ne respecte. Îmi tratează copiii ca pe propriii copii. Este un om deosebit și îi mulțumesc pentru asta!”, a declarat Cristina pentru ciao.ro.

Cristina Spătar se ocupă de afacerile logodnicului său

Cristina Spătar se simte împlinită pe toate planurile și deja s-a implicat în afacerile deținute de iubitul ei. Artista a mărturisit că se ocupă și de afacerea imobiliară din Dubai,pe care o are împreună cu Vicențiu.

„Pe lângă proiectele muzicale pe care le am și le voi dezvolta anul viitor sunt implicată activ și în noua companie deschisă în asociere cu partenerii locali din Dubai. Companie care deschide o fabrică de producție de materiale de construcții în Dubai și dezvoltă acolo proiecte imobiliare', a mai spus artista.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu vor face nunta la anul

Cristina Spătar formează un cuplu cu Vicențiu Mocanu, un afacerist din Vâlcea. Acesta are afaceri în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. De asemenea, se pare că artista îi va deveni parteneră de afaceri și vor avea o companie în Dubai. Zilele trecute, cântăreața a postat pe Instagram câteva imagin cu ea, din Dubai, anunțând că a fost cerută în căsătorie. „Am spus da', a fost mesajul transmis de Cristina Spătar.

Artista a mărturisit că nunta cu Vicențiu Mocanu va avea loc anul viitor. „Nu vreau deocamdată să vorbesc despre asta. E o treabă, consider eu, privată. În 2023, în vară o să am nunta, atunci va fi evenimentul', a spus Cristina pentru playtech.ro.

Sursa foto: Instagram


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton