Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat împreună, în vacanță. Cum s-au filmat cei doi

 Raiciu Adriana
.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță împreună. Pe contul de socializare al actorului au apărut și primele imagini cu cei doi. Fanii s-au întrebat dacă nu cumva aceștia ar avea mai mult decât o relație de prietenie, ținând cont că nu este pentru prima oară când surprinși împreună.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

La scurt timp după despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a tot fost văzut în preajma Oanei Moșneagu. Cei doi au plecat chiar și în vacanțe împreună și internauții s-au gândit imediat dacă nu cumva între aceștia ar fi vorba de mai mult decât o relație de prietenie.

vlad-gherman-1vlad-gherman-1

Fanii au văzut deja și primele fotografii cu Vlad și Oana din vacanță, întrucât actorul a postat imediat câteva imagini cu prietena lui.

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire:„E o ocazie bună să…’

Citește și: Oana Moșneagu, adevărul despre relația cu Vlad Gherman:„Petrecem foarte mult timp împreună’. Cum a reacționat Cristina Ciobănașu / EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă cu trupa Holograf. Dan Bittman:„Îmi place adevărul și am gura spurcată’

Citește și: Cum arată băieții lui Dan Bittman acum.Mezinul și-a întrecut tatăl în înălțime

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au plecat în vacanță, împreună

În ultima perioadă au tot apărut zvonuri legate de o posibilă relație între Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Ei bine, cei doi au spus că sunt doar prieteni, însă internauții au fost sceptici, mai ales după ce actorul a tot fost văzut în compania colegei sale.

„Vlad: M-ați întrebat dacă eu și cu Oana suntem împreună, iar acesta este momentul în care o să aflați.(…) M-au întrebat fanii dacă noi doi suntem împreună.
Oana: Hai, Gherman, lasă-mă să dorm.
Vlad: Ok!'
, a fost conversația celor doi.

Mai mult decât atât, fostul iubit al Cristinei Ciobănașu a plecat în vacanță cu îndragita actriță. Pe contul său de socializare au apărut și primele fotografii. Însă, se poate observa că mai sunt și alte persoane cu ei.

Oana Moșneagu, detalii despre relația cu Vlad Gherman

După ce au apărut diferite zvonuri legate de o posibilă relație, actrița a decis să vorbească deschis despre relația ei cu Vlad Gherman. Cei doi se pare că s-au apropiat destul de tare de mai bine de jumătate de an, după ce amândoi au ieșit din alte relații.

„Eu, Mara, Vlad și Alecs am legat o prietenie foarte frumoasă în contextul acestui proiect. Cris privește relația noastră de prietenie cât se poate de normal. Suntem prieteni și, da, ce-i drept, ne-am apropiat foarte mult toți patru, eu, Mara, Alecs și Vlad, de mai bine de jumătate de an, după ce fiecare a trecut printr-o despărțire. Ne-am sprijinit reciproc. Faptul că am trecut prin perioada aia dificilă împreună ne-a unit. Dar și cu Cris ne înțelegem toți bine, râdem împreună pe set, ne mai povestim, sfătuim”, ne-a declarat Oana Moșneagu.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton