Andra Volos își face o operație estetică de 12.000 de euro: "I-am scris medicului acum vreo doi ani"

 Raiciu Adriana
.

Andra Volos este una dintre cele mai apreciate concurente de la emisiunea Puterea dragostei. De curând, vedeta a declarat că vrea să-și facă o operație de liposucție. Fosta iubită a lui Bogdan Mocanu va merge până în Turcia și va scoate o sumă destul de mare din buzunar.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andra Volos a format o relație cu Bogdan Mocanu la Puterea dragostei. După mai multe despărțiri și împăcări, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Fanii au apreciat-o imediat pe îndragita concurentă de la emisiunea matrimonială, așa că și-a format o comunitate impresionantă de oameni care o urmăresc.

andra-volosandra-volos

Pe contul său de socializare, internauții îi apreciază zilnic postările vedetei, dar și frumusețea ei aparte. Și pentru că își dorește să fie cea mai bună versiune a sa, Andra Volos a decis că este momentul să-și facă o operație de liposucție. Iată când va pleca în Turcia.

Citește și: Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei în adolescență, înainte de operațiile estetice.E cu totul alt om!

Citește și: Andra Volos, amenințată și înjurată de Bogdan Mocanu:„Poliția va face dreptate, îți asigur asta!

Citește și: Arnold Schwarzenegger a divorțat oficial de Maria Shriver, după 10 ani.Ce avere au împărțit

Citește și: Andreea Tonciu a chemat Salvarea și ajuns la perfuzii înainte de Survivor:„Îmi revin cât de curând’

Andra Volos își face o operație de liposucție

În cadrul unui interviu, Andra Volos a spus că va pleca în data de 5 ianuarie din România și va merge în Turcia să-și facă operația de liposucție. Aceasta este un tip de procedură de îndepărtare a grăsimii folosită în chirurgia plastică. 

Pentru că-și dorește ca totul să iasă așa cum își dorește, fosta concurentă de la Puterea dragostei a decis să apeleze la cel mai bun medic, la cel care s-a operat și fosta lui Philipp Plein. Totuși, vedeta va trebui să scoată din buzunare o sumă impresionantă, mai exact 12.000 de euro.

'Pe 5 plec din România. Merg în Turcia. Pentru mine noul an începe cu o schimbare, mă duc să fac o operație. Liposucție pentru un abdomen perfect, după atâta mâncare, merit și asta! Facem abdomenul, pentru că-s perfecționistă! Și mi-am dorit de foarte mult timp asta.

Costă 12.000 de euro, dar e cel mai bun doctor. Și cel mai scump, bineînțeles. I-a făcut operația asta fostei lui Philipp Plein, e bun tare medicul, e solicitat. M-am programat din timp, i-am scris acum vreo doi ani. Chiar mi-am dorit să ajung la el. La el prețurile încep de la 10.000 de euro în sus, iar în cazul meu, pentru că o să fie mai multe zone, mi-a pus prețul ăsta, 12.000.

Am deja emoții, am intrat în starea aia … Dar o să fie bine, că e un doctor bun, plus că e bazat doar pe liposucție. Iar acum, că tot mi-a fixat data de operație, mănânc până atunci orice. Mănânc de șapte ori pe zi! De la sarmale la… tot ce înseamnă… Mămăliguță, tot!', a mărturisit Andra Volos, potrivit Cancan.

Nu mai vrea relație

După ultimele experiențe, Andra Volos a decis să stea pentru o perioadă singură. De asemenea, vedeta a mai adăugat că vrea să mai stea zece ani până când o să pășească în fața altarului, în rochie de mireasă.

Mai stau zece ani până să mă mărit. Momentan, sunt foarte bine singură. Nu-mi spune nimeni ce să fac, călătoresc… Acum urmează să încep niște proiecte super tari în Italia. Mă duc acolo săptămâna viitoare, o să stau în vacanță, pe Coasta de Azur… Nu stau legată. Păi dacă am iubit, nu mai pot să fac nimic. Știu cum e viața de cuplu și nu e… E frumoasă, dar nu e atât de frumoasă ca atunci când nu ai nicio relație', a punctat Andra.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton