Viviana Sposub, ritual ciudat înainte de o noapte de amor cu George Burcea. Ce face tânăra: „Eu nu am mai auzit așa ceva”

 Lupescu Anca
.

Relația lui George Burcea cu Viviana Sposub nu mai este o noutate pentru nimeni. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare a emisiunii Ferma și s-a înfiripat ceva destul de puternic între ei. Au terminat filmările și s-au apropiat și mai tare, apoi George Burcea s-a infectat cu COVID-19, așa că s-a izolat alături de iubita lui timp de două săptămâni.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima ediție a emisiunii Ferma, una dintre colegele celor doi a dezvăluit ritualul ciudat pe care Viviana îl are în fiecare seară, înainte de a se așeza în pat, lângă iubitul ei.

Elena Stoica spune că aparențele înșeală în cazul Vivianei Sposub. Chiar dacă tânăra pare dezinhibată și are un trup perfect, ea nu are deloc încredere în ea.

„Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva', a declarat Elena.

Cum a început povestea de dragoste dintre Viviana Sposub și George Burcea

George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit la Ferma. Cei doi au petrecut mult timp împreună și s-au cunoscut mai bine. Nu au avut șansa să meargă mai departe, cum se întâmplă în mod normal într-un cuplu, asta pentru că erau filmați non stop. Așa că s-au împrietenit, până și-au dat seama că au sentimente puternice unul față de altul.

burcea-si-viviana-840×500burcea-si-viviana-840×500

„Asta mi-a plăcut cel mai mult în ceea ce privește legătura cu Viviana, pentru că nu a fost nimic sexual de la început (…). Între noi s-au petrecut lucrurile atât de natural timp de o lună de zile, încât am lăsat cumva amândoi sentimentele să iasă și să vedem părțile bune în celălalt. Și să acumulăm energie, dragoste, sentimente și tot ce vreți voi. Mi-a fost destul de greu fără ea și cred că și ei i-a fost foarte greu. (…).', a declarat George Burcea.

Paul Diaconescu, convins că relația dintre George Burcea și Viviana Sposub nu va dura

Cum în Ferma a avut loc o reîntâlnire emoționantă între toți concurenții acestui sezon, George Burcea și Viviana Sposub au avut parte de niște momente speciale, după ce au fost despărțiți timp de săptămâni bune. Cei doi nu doar că s-au sărutat pătimaș, dar și-au făcut și declarații aprinse, părând extrem de îndrăgostiți.

Citește și: Surpriză! George Burcea nu locuiește cu Viviana, după divorțul de Andreea Bălan:'Pe fete le vizitez și dacă se răstoarnă Pământul'

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, confesiuni surprinzătoare din relație:'Nu mă feresc de el, i-aș face cunoștință cu fostul iubit'

Citește și: Andreea Bălan are o mare tristețe în suflet.Artista i-a spus iubitului ei, Tiberiu Argint, că nu mai poate face copii

Citește și: Legătura neașteptată dintre Viviana Sposub și Andreea Bălan:'Nu îmi vine să cred că…'

  ‘A contat foarte mult pentru mine. Într-un context de acest gen, e important să ai pe cineva pe care să te poți baza, cu care să poți vorbi, cu care să poți împărtăși fricile tale, trăirile tale, gândurile, așteptările, tot. E un sentiment frumos și faptul că e reciproc e și mai bine’, a declarat Viviana Sposub.

La rândul său, George Burcea i-a făcut iubitei sale, indirect, o minunată declarație publică de dragoste:

„Nu a fost scopul meu să vin aici și să mă îndrăgostesc și să expun povestea. Ceea ce s-a întâmplat a fost așa… Eu sunt George Burcea, m-am îndrăgostit de fata asta', a mărturisit actorul.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton