(P) 5 idei de cadou pentru Crăciunul acesta

 advertising.ringier
.

Oficial, putem spune că a început cursa contracronometru după cadouri de Crăciun. Dacă nu vrei să ai emoții în alegerea cadourilor pentru cei dragi, îți recomandăm să începi să te gândești la cadourile care li s-ar potrivi cel mai bine și de unde le poți cumpăra simplu și rapid. În cazul în care nu ai inspirație pentru alegerea acestora, în continuare îți prezentăm cinci idei de cadouri universale, care cu siguranță te vor încânta și pe tine. Le poți alege fie din magazinele tradiționale, fie din magazinele online și astfel scapi și de aglomerația specifică lunii cadourilor. 

  1. O carte populară

Din când în când, oricine are nevoie de un imbold pentru a citi, așa că dacă persoană căreia îi vei dărui cadoul nu a găsit încă motivația necesară pentru a redescoperi lectura, oferă-i în dar una dintre cărțile populare de la momentul actual. Sunt foarte mici șansele să nu îi placă, mai ales dacă este vorba despre un titlu care s-a vândut în milioane de exemplare. Îi vei oferi nu doar un cadou util și diferit, ci și un motiv pentru a implementa un obicei sănătos. 

2. Un card-cadou la magazinul preferat

Dacă nu ai inspirație în alegerea cadoului sau dacă știi că persoană căreia vrei să îi dăruiești un cadou de Crăciun nu are gusturi tocmai comune, cel mai bine este să îi oferi un card-cadou la magazinul preferat. Poți alege unul cu o suma pre-stabilită sau poți încărca unul cu suma dorită de tine și să i-l oferi. Îți garantăm că se va bucură foarte mult și este o metodă bună prin care te asiguri că persoană dragă ție va avea cadoul pe care l-a dorit. 

3. O ustensila de bucătărie inedită

Poate vei spune că nu este un cadou inspirat, însă oricine are nevoie de ustensile de bucătărie de calitate. Poți dărui un aparat special pentru felierea fructelor și legumelor sau un desfăcător de conserve ori un tirbușon într-o formă specială. Chiar dacă nu sunt ustensile de bucătărie, ci veselă, poți alege chiar și o cană într-o formă deosebită, nu neapărat cu motive de Crăciun, așa cum sunt cele din sticlă transparentă cu pereții dubli și cu forme de animăluțe de exemplu. 

4. O decorațiune pentru casă 

Niciodată nu poți avea suficiente decorațiuni pentru casă, așa că un astfel de cadou este bine-venit. Poate ai fi tentat să alegi o decorațiune cu tematică de Crăciun, însă gândește-te că mai utilă poate fi una universală, ideală pentru tot timpul anului. În funcție de gusturile persoanei căreia vrei să îi dăruiești cadoul, poți alege decorațiuni vintage, moderne, clasice, minimaliste și așa mai departe. Optează pentru o statuetă cu semnificație, un ceas într-o formă deosebită, o ramă foto și așa mai departe. Gândește-te ce fel de decorațiune s-ar potrivi cel mai bine în casă persoanei căreia i-o vei dărui. 

5. O lenjerie de pat 

Acest cadou se înscrie la categoria cadourilor practice, pe care nimeni nu le poate refuza. O lenjerie de pat cu un model deosebit, din materiale premium poate reprezenta cel mai frumos cadou pentru o persoană dragă. 

Pentru a-ți fi mai ușor, îți recomandăm sa alegi lenjerii de pat din bumbac la preț avantajos dintr-un magazin online. Astfel, nu îți vei face griji in privința livrării si vei avea mult mai multe produse dintre care poți alege. În cazul în care nu știi de unde să alegi lenjeria perfectă, îți recomandăm cu încredere magazinul CNC Home

În încheiere, am vrea să știm cum ți se par ideile noastre de cadouri pentru Crăciun! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton