Viviana Sposub, despre relația cu George Burcea: "Nu am știut în ce mă bag"

 Raiciu Adriana
.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu de mai bine de un an de zile. Chiar dacă nu și-au dat seama la momentul respectiv, a fost dragoste la prima vedere. Ei bine, vedeta apărea în viața actorului, după ce acesta doar se despărțise de Andreea Bălan. Iată cum a picat această situație pentru concurenta de la Bravo, ai stil.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

George Burcea și Andreea Bălan au decis să se despartă în urmă cu un an. La câteva luni de la despărțire, actorul a cunoscut-o pe Viviana Sposub și au decis să formeze un cuplu.

vivivivi

Chiar dacă nu ieșise de prea mult timp dintr-o relație, prezentatoarea a fost conștientă de întreaga situație. În cadrul unui interviu, concurenta de la Bravo, ai stil! a vorbit despre ce s-a întâmplat în viața ei, după ce s-a cuplat cu George Burcea.

Citește și: Ce simte George Burcea pentru Viviana Sposub după un an de relație:„Ea este…’

Citește și: De ce a plâns Viviana Sposub la Bravo, ai stil!Iubita lui George trece printr-o dramă

Citește și: Ionuț Belei de la Chefi la cuțite s-a despărțit de iubită!O ceruse de soție în primăvară

Citește și: Marinescu de la Puterea dragostei, motivul real al despărțirii de Maria:„E o femeie cu…’

Deși recunoaște că nu a știut în ce se bagă, Viviana Sposub nu regretă decizia de a forma un cuplu cu George Burcea.

„Nu am știut în ce mă bag, dar nu regret. Mă împlinește atât de mult relația asta. O iau la pachet cu tot ce vine. M-am obișnuit cu faptul că în job-urile noastre viața personală reprezintă un interes destul de mare pentru unii oameni', a declarat Viviana Sposub pentru Fanatik.

În continuare, vedeta a mai dezvăluit și motivul pentru care s-a îndrăgostit de partenerul ei. A atras-o cel mai mult faptul că poate învăța multe lucruri de la aceasta. Ba chiar mai mult, recunoaște că relația i-a adus doar bine, întrucât a devenit o persoană mai bună de când formează un cuplu.

„Cred că de asta m-am și îndrăgostit de George așa tare! Pentru că simt că este un om de la care am foarte multe lucruri de învățat.

Vă dați seama că locurile la cursurile acestui Guru, pe numele său George Burcea, sunt limitate, așa că lecțiile le țin pentru mine. Pot doar să spun că sunt un om mai fain de când l-am cunoscut pe el!', a mai spus Sposub.

George Burcea vrea să o ceară în căsătorie pe Viviana Sposub

Deși nu a fost totul roz la început, cei doi au planuri mari de viitor. Actorul chiar vrea să o ceară în căsătorie pe iubita lui, însă vrea să pregătească totul până la ultimul detaliu.

„Viviana m-a susținut foarte mult, nu numai în acest proiect, în tot ceea ce am făcut în acest an încoace de când suntem împreună. Nu suntem 10, 20, 90 % unul lângă celălalt, ci suntem 101 % atât acasă, cât și în proiecte unul celuilalt, e bine, e frumos, asta mi-am dorit, asta și-a dorit, mi-am dorit să avem parte de o relație cu oameni care se susțin și se înțeleg (…) O să-i iau inelul domnișoarei în momentul în care voi afla măsura inelului fără ca ea să se prindă că urmează să-i dau inel., a spus George la Antena Stars.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton