Ioana, soția lui Ilie Năstase, și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro. Cum a reacționat fostul sportiv

 Sutiu Theodora
.

Ioana, soția lui Ilie Năstase, și-a cumpărat un cal de 25.000 de euro. Ea este pasionată de mică de echitație. La un moment dat, Ioana i-a spus că își dorește foarte mult propriul cal, iar fostul jucător de tenis, fără să stea prea mult pe gânduri, a decis să îi îndeplinească dorința. Deși la început a ezitat, după ce a văzut prețul animalului, Ilie s-a dat pe brazdă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui interviu, Ioana a plecat să își cumpere un cal, împreună cu Ilie Năstase. A ales un exemplar, dar era prea scump, așa că fostul jucător de tenis a refuzat să plătească 25.000 de euro, cât costa animalul.

ioana-1ioana-1

Ioana, soția lui Ilie Năstase, și-a cumpărat un cal. Cum îl cheamă pe acesta

Dar, Ioana nu a abandonat gândul, chiar dacă Ilie Năstase i-a spus că nu își permite să îi cumpere cadou de ziua ei, așa cum îi promisese.

„Am plecat de acasă cu Ilie ca să-mi aleg calul, el probabil a crezut că va costa în jur de 5.000-10.000 de euro, iar eu i-am spus că primul căluț care va veni peste mine ală va fi al meu.

Primul căluț care a venit către mine a fost Cezărică care era și foarte scump. Ilie auzind prețul a spus nu. Peste 20.000 de euro. Mi-a zis că nu-ți iau femeie niciun cal că e prea scump', a spus Ioana Simion, la Antena Stars.

Citește și: Ioana Năstase și-a sărbătorit ziua de naștere la nunta Simonei Halep.Ce surpriză i-a pregătit Ilie Năstase

Citește și: Ce cadou de nuntă îi dă Ilie Năstase Simonei Halep:'E mai bogată decât mine'

Citește și: Cabral și Andreea Ibacka au glumit pe seama numelui fiului lor

Citește și: Vlăduța Lupău, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului, la doi ani de căsătorie

Până la urmă au împărțit banii

Totodată, Ioana Năstase a mărturisit că după mai multe vizite, s-a atașat iremediabil de cal, astfel că s-a dus la bancă și a scos cei 25.000 de euro necesari pentru a-l cumpăra.

Ulterior, Ilie Năstase a revenit la sentimente mai bune și a decis să suporte și el jumătate din cheltuieli.

Am venit trei zile la rând la căluț, am prins atâta drag de el, apoi a patra zi m-am dus la bancă, mi-am plătit căluțul singură. Am mers la bancă, mi-am achitat căluțul, după care l-a câteva zile s-a gândit și el să pună jumătate', a mai spus Ioana Năstase.

Ilie Năstase își mai dorește copii

De asemenea, fostul tenismen a dezvăluit că amândoi sunt familiști și că ar vrea să aibă o fetiță împreună, dar a precizat că nu știe dacă mai este posibil.

‘Într-o relație, sunt urcușuri și coborâșuri. Dacă stăm împreună, înseamnă că m-a iertat cu adevărat. La mine e greu să mă mai schimb! Pe mine mă acceptă așa cum sunt. Dacă a avut încredere să-mi mai acorde o șansă, înseamnă că mai am și lucruri bune în mine’, a mai spus Ilie Năstase.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton