Viviana Sposub a trecut printr-o perioadă grea înainte să devină celebră: „Am ajuns în București cu o singură valiză” 

 Borcilă Andreea
.

Perioada grea prin care a trecut Viviana Sposub înainte să devină celebră. Frumoasa brunetă a venit în București la vârsta de 19 ani, neavând aproape nimic. Fire ambițioasă, și-a împlinit visul de a ajunge în televiziune, iar acum face parte din echipa Kanal D, unde este coprezentatoare în cel mai recent matinal. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viviana Sposub a rămas, în continuare, pe micile ecrane. Vedeta tv a trecut de la PRO tv la Kanal D, acolo unde prezintă matinalul Dimineața cu noi, alături de Bursucu și George Tănase. Frumoasa brunetă a absolvit cursurile INTACT Media Academy de la Antena 1, apoi a prezentat rubrica meteo, tot la ei. 

Viviana Sposub a primit imediat o ofertă de la concurență, PRO tv, și astfel a devenit coprezentatoare la emisiunea de dimineață Vorbește Lumea. La același post, ea a fost cooptată pentru o altă emisiune, Ferma, unde l-a cunoscut pe actorul George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Încă de la emisiune, cei doi au format un cuplu. 

Citește și: De ce nu se căsătorește George Burcea cu Viviana Sposub, după terminarea divorțului de Andreea Bălan:„Lucrurile trebuie luate pas cu pas'

Citește și: De ce a acceptat Viviana Sposub să participe la Bravo, ai stil!:„Îmi sacrific timpul, relațiile cu oamenii dragi, sănătatea pentru visul pe care îl am' / EXCLUSIV

Citește și: Tudor Chirilă, conflicte aprinse cu mama sa, Iarina Demian:„Ne-am certat de ne-au sărit capacele'

Citește și: Nicoleta Luciu, taxată de fani din cauza intervențiilor estetice la față:„Semeni bine cu a lui Pastramă acum!'

Viviana Sposub a trecut printr-o perioadă grea înainte să devină celebră

După ce a revenit de la Ferma, tânăra în vârstă de 25 de ani a semnat un contract cu Kanal D și așa a devenit concurentă în emisiunea Bravo, ai stil!. Acum, Viviana Sposub apare în fiecare dimineață, la același post, alături de Bursucu, fostul coprezentator de la Teo Show, și comediantul George Tănase. 

Într-un interviu acordat pentru Kanald.ro, bruneta a povestit cum a fost pentru ea tranziția din orașul natal, Botoșani, în Capitala agitată. 

„Cu trenul și cu o singură valiză! Așa am ajuns în București la vârsta de 19 ani pentru a-mi trăi viața de studentă și pentru a-mi construi o carieră. Mi-a fost tare greu la început… Eram singură, într-un cămin din Obor, dar extrem de ambițioasă. Am învățat, am muncit și nu am renunțat la visul meu”, și-a amintit vedeta. 

Bruneta vrea să rămână în televiziune, tot în postura de prezentatoare. Mai mult, vrea să  facă ce știe ea mai bine, să-i bucure pe telespectatori. 

„În același timp, vreau să acord mai multă atenție și energie talentului muzical pentru că simt că așa mă voi simți cu adevărat împlinită pe plan profesional', a mai continuat ea. 

Ce părere are Viviana Sposub despre juriul de la Bravo, ai stil! 

Tânăra a fost la un pas să câștige marea finală, însă a ieșit pe locul doi după ce publicul a votat. În schimb, locul întâi i-a revenit lui Ruxi. Recent, bruneta a făcut câteva afirmații la adresa membrilor juriului de la emisiunea de fashion, fiind vorba în special de Maurice Munteanu. 

„Am apreciat fiecare sfat, fiecare critică și fiecare laudă din partea juraților. Nu puține au fost momentele în care Maurice a văzut în mine ce e mai frumos și lucrul acesta m-a ajutat să capăt și mai multă încredere în forțele proprii', a dezvăluit ea pentru sursa citată anterior. 

Ce relație are acum Viviana Sposub cu George Burcea 

Vedeta tv recunoaște că între ea și iubitul ei nu există nicio competiție. Amândoi formează o echipă atât în plan personal, cât și profesional. 

„Deși eu și George activăm în același domeniu, nu am simțit niciodată nici măcar o urmă de competitivitate între noi doi. George este cel mai mare sprijin pentru mine, iar el poate spune același lucru despre mine. Suntem o echipă atât pe partea sentimentală, cât și pe cea profesională', a mai precizat ea. 

Ce i-a transmis George Burcea iubitei lui după finala Bravo, ai stil! 

Viviana Sposub și Ruxi au ajuns, la Bravo, ai stil! Celebrities, până în marea finală. Iubita lui George Burcea a ieșit pe locul doi, după ce publicul a votat. Concurenta a vrut să mulțumească tuturor pentru susținerea pe care a avut-o din partea lor, scrie Libertatea.ro.

„Am ajuns acasă și voiam să vă mulțumesc și să mă înclin în fața voastră pentru că ați fost alături de mine, pentru că m-ați votat în număr atât de mare. Sunt foarte fericită pentru tot ce mi s-a întâmplat. Sunt fericită că v-am câștigat pe voi. Le felicit pe fete, o felicit pe Ruxi. Vă mulțumim că ne-ați urmărit! Sper că o să fiți alături de mine și în viitoarele proiecte', a transmis Viviana Sposub.

George Burcea și-a susținut iubita, la rândul lui: „pentru mine, ea este câștigătoarea! Ea a câștigat, ea este cea mai mare câștigătoare', a spus actorul pe una dintre rețelele de socializare.

Sursă foto: Facebook, Instagram, arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton