Ce au făcut Iuliana Marciuc și WRS în timpul liber la Eurovision: "Avem o relație foarte bună"

 Dumitrache Laura
.

România s-a calificat în finala Eurovision 2022, care va avea loc, sâmbătă, 14 mai. Reprezentantul României are o relație apropiată cu Iuliana Marciuc, manager de proiect pentru Eurovision. Iubita lui Adrian Enache a povestit ce făceau în timpul liber, atunci când nu erau la repetițiile pentru competiție.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

WRS este reprezentantul României în finala Eurovision 2022. Andrei Ursu, alias WRS, interpretează piesa „Llamame', iar după cinci ani, țara noastră are un reprezentant în finala concursului muzical. Momentul a fost sărbătorit de întreaga delegație, condusă de Iuliana Marciuc.

Iuliana MarciusIuliana Marcius

Iuliana Marciuc, manager de proiect pentru Eurovision, a declarat că are o relație specială cu artistul care ne reprezintă la ediția din acest an. De asemenea, vedeta a mărturisit că întreaga delegație a sărbătorit calificarea, la miezul nopții.

Citește și: Eda Marcus va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2022:”Este o dorință secretă”

Citește și: WRS, primele declarații după ce România s-a calificat în finala Eurovision:”Nu voi dezamăgi”

Citește și: Momentul stânjenitor prin care a trecut Dorian Popa într-un restaurant de lux, în Paris:„A început cea mai penibilă milogeală'

Citește și: Cadoul inedit pe care Gina Pistol și Smiley l-au pregătit înainte să se nască Josephine:„Am plâns amândoi în camera ei'

Ce au făcut Iuliana Marciuc și WRS în timpul liber la Eurovision

După o pauză de cinci ani, România s-a calificat în finala concursului Eurovision, găzduită în Italia, la Torino. WRS va interpreta piesa „Llamame', în finala ce va avea loc sâmbătă, 14 mai. Iuliana Marciuc, manager de proiect pentru Eurovision a vorbit despre relația pe care o are cu artistul Andrei Ursu, dar și cum au sărbătorit calificarea.

Avem o relație foarte bună. Urs e un artist complex, un om foarte serios, determinat, ambițios și muncitor, Și tocmai de asta am fost convinsă că va câștiga. Ne-am simțit foarte bine împreună, au fost dimineți în care am făcut yoga împreună, am vizitat și orașul de câteva ori, împreună. Vremea a fost însă urâtă, dar apoi s-a îndreptat. Acum e frumos, de câteva zile, de când stăm însă numai la sală„, a spus Iuliana Marciuc pentru playtech.ro.

Cum a sărbătorit delegația calificarea României în finala Eurovision

Iuliana Marcius a declarat că întreaga delagație a sărbătorit calificarea reprezentantului României în finala Eurovision. După miezul nopții, au organizat o petrecere la un restaurant al cărui proprietar este român. Artistul și echipa sa au sărbătorit victoria, după care au plecat să se odihnească, pentru a fi pregătiți la repetiții.

„Pe data de 9 mai am organizat împreună cu Consulatul României la Torino o petrecere, pentru susținerea reprezentantului României, la un restaurant al cărui proprietar este un român.

Aseară, tot Bogdan ne-a invitat la restaurantul lui, deși era trecut de miezul nopții. Am fost cu toată echipa, am dansat pe Llamame, am stat puțin să sărbătorim victoria, apoi am ajuns la hotel să dormim patru ore, pentru că dimineață trebuia să fim la repetiții. La hotelul unde suntem cazați mai stă și delegația Poloniei.„, a mai spus Iuliana Marciuc.

Iuliana Marciuc, despre calificarea României în finala Eurovision

Managera de proiect la Eurovision a declarat că a avut încredere de la început în talentul artistic al artistului Andrei Ursu, alias WRS. Iuliana Marciuc a mărturisit că acesta are o mentalitate de învingător și este o persoană ambițioasă.

„Am crezut tot timpul în această calificare. Încă de la prima apariție, Ursu mi-a arătat cât este de determinat, de ambițios și de serios. Mentalitatea lui de învingător a coincis permanent cu mentalitatea mea. Nicio secundă nu m-am gândit că nu voi readuce România după cinci ani în finală.„, a mai spus vedeta pentru sursa citata.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton