Susan Sarandon - Are 63 de ani, dar merge pe 30

 Revista VIVA
.

Chiar daca este sexagenara, Susan nu arata a bunicuta si nici nu se comporta ca atare. Iar daca intr-o zi va deveni bunica, va fi una nebunatica: ii plac tinereii, este innebunita dupa ping-pong, se tatueaza si vorbeste vrute si nevrute.

Desi nu recunoaste ca l-ar fi inselat pe Tim Robbins cu actualul iubit, Jonathan Bricklin, modul in care cei doi s-au cunoscut confera un cinism aparte acestei povesti. Actrita i-a propus tanarului sa faca un filmulet special pentru ziua de nastere a lui Tim.

Casatorii, relatii, aventuri

Nici macar nu si-a dorit sa ajunga actrita, dar a avut un sot in studentie, Chris Sarandon, care vroia cu ardoare sa apara in filme. El nu a luat auditiile importante, insa sotia sa, mergand cu el la una dintre ele, a primit un rol in controversatul film al anilor 70, „Joe. Dupa o vreme, omul a ramas si fara sotie, caci aceasta, ajungand faimoasa, s-a reorientat catre regizori. In anii 80 a fost iubita regizorului Franco Amurri, cu care are o fiica. Probabil ca povestea cu acesta nu a fost decat o repetitie pentru marea dragoste, Tim Robbins, pe care l-a cunoscut la filmarile pentru „Bull Durham (1988), cu care are doi fii si pe care l-a parasit abia anul trecut. Toata lumea s-a intrebat „de ce. Sarandon nu s-a lansat in explicatii, dar la scurta vreme dupa despartire a inceput sa petreaca tot mai mult timp alaturi de Jonathan Bricklin (32), cu care detine un club de ping-pong in New York si cu care are acum o relatie serioasa.

Despre rolurile sale de acum, Susan Sarandon a marturisit amuzata intr-un interviu: „Sunt fericita ca am ce munci si ma mai si distrez asa, chiar daca mai toate rolurile mele sunt de om pe moarte. In loc sa mi se ceara scene de sex, mereu am cate o boala in filme.

Cand nu joaca ping-pong impreuna, cei doi pierd noptile in baruri band tequilla, lucruri pe care actrita le-a romantat intr-un interviu, explicand ca „este momentul sa merg mai departe, sa spun «da» vietii. Nu ca si-ar fi refuzat vreodata placerile, cum ar fi diverse substante interzise de lege, pe care actrita nu se fereste sa le numeasca. Cum nu s-a ferit nici sa recunoasca intreruperea de sarcina pe care a facut-o in tinerete: „Aveam douazeci si ceva de ani. Primul (si singurul) meu mariaj se ducea de rapa. Am avut o aventura cu un tip nebun si mi-am dat seama ca nu ar fi fost deloc bine sa am un copil cu el. S-ar zice ca este la fel de vehementa cu barbatii din viata ei precum este cu cei din politica. Nu-l suporta pe Bush si stie mai bine ca Obama ce-i de facut cu terorismul islamic. Ar fi putut fi o Prima Doamna de exceptie.

Oana Popoiag, Fotografii GULIVER/SPLASH NEWS/REX FEATURES, HEPTA

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton