Mihaela Radulescu

 Revista VIVA
.

La 19 ani, Mihaela Radulescu a fost prinsa in vartejul evenimentelor. Asa se face ca, in 1989, a devenit cu sau fara voia ei revolutionar. A primit un pistol la intrarea in Comitetul Central, pe care insa nu l-a folosit, si a fost martor al unor niste momente tragice: a vazut moartea cu ochii, aflandu-se la un pas de a fi impuscata. Asa a aparut pe prima coperta a unei reviste: „Paris Match, langa sicriul jurnalistului Jean Luis Calderon, dar si in ample interviuri despre revolutie, la posturi straine, precum BBC sau France 2. A primit si certificat de revolutionar, pe care nu l-a folosit niciodata, renuntand la toate drepturile.

A fost numita de doua ori femeia anului, cea mai sexy romanca, cea mai carismatica, eleganta si stilata vedeta si cel mai bun moderator.

Mihaela Radulescu Viata nu-i a fost deloc usoara: a schimbat 14 adrese in doi ani, a mers cu tramvaiul, pe jos sau cu bicicleta si a avut tot felul de servicii: antrenor de gimnastica aerobica si fitness, sofer de taxi, secretara primului purtator de cuvant al Guvernului de dupa Revolutie, referent la Biroul de Relatii Externe si Protocol la Senat, sefa de cabinet la Senatul Romaniei, prezentatoare a programului de noapte de la barul hotelului Intercontinental, director al Festivalului International de Film Dakino si coorganizator a doua editii ale concusului de modele „Look of the Year al agentiei Elite. Intalnirea cu televiziunea s-a produs pe la sfarsitul anului 1994, cand a debutat, incurajata de directorul postului, Radu Nicolau, la Tele7abc. Prima emisiune pe care a realizat-o a fost „Nocturna pe 16 mm. A urmat, „Weekend abc, o productie de divertisment care avea loc in fiecare duminica, timp de patru ore. In acea perioada, Mihaela a avut sansa sa faca o transmisiune de la Festivalul de Film de la Cannes si a avut parte si de o intamplare inedita. A fost nevoita sa invete sa foloseasca o camera beta in patru ore, intrucat ramasese fara operator. Ea a transmis la momentul respectiv, pentru stirile Tele7abc, imagini din seara prezentarii, in competitia oficiala a filmului „Senatorul Melcilor, in regia lui Mircea Daneliuc.

Primul „transfer a avut loc in curtea Pro TV-ului, unde a fost redactor-reporter pentru matinalul lui Florin Calinescu, iar cel de-al doilea, la Antena1, de data aceasta inapoi „pe sticla. „Duminica in familie a fost si este, fara drept de apel, cea mai mare reusita a sa in domeniul televiziunii, dovada fiind ca si azi prezinta aceeasi emisiune, este drept, cu o intrerupere de cativa ani. Cine nu isi mai aminteste de prima cascadorie in direct, in care Mihaela s-a rasturnat cu masina, invartindu-se de cinci ori?! Pentru aceasta emisiune, ea a fost rasplatita cu primul premiu A.P.T.R. din cariera sa. Dupa doi ani de succes la postul din Baneasa, prezentatoarea a primit din partea concurentei o oferta de nerefuzat: o noua emisiune de divertisment sambata seara: „Steaua ta norocoasa, singura care a reusit sa o invinga in lupta audientelor pe imbatabila „Surprize, Surprize. Dupa un an, emisiunea a fost oprita, iar Mihaela a inceput sa modereze „Familia de 5 stele la acelasi post. La Pro TV, Mihaela a mai inregistrat o performanta. A fost primul jurnalist roman care a facut o transmisiune in direct, pentru televiziune, de la decernarea premiilor Oscar, in anul 1998. Cu aceasta ocazie, vedeta a intervievat actori consacrati de la Hollywood: Robert De Niro, Johnny Depp, Juliette Lewis. La aceasta lista se mai adauga o serie de nume importante, pe care prezentatoarea a avut rara ocazie sa le „descoasa: Catherine Deneuve, Emir Kusturica, Benjamin Netanyahu, baroneasa Emma Nicholson, Goran Bregovic, Christian Lacroix, Julio Iglesias, Printul Albert de Monaco sau Quentin Tarantino.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton