Viorica Vodă a povestit un episod traumatizant, după discursul de la Premiile GOPO: "Regizorul mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine, cu toată echipa de față!"

 Dumitrache Laura
.

Viorica Vodă a făcut dezvăluiri surprinzătoare la Gala Premiilor GOPO. Actrița a vorbit despre cazurile de hărțuire sexuală la care a fost supusă după rolul pe care l-a avut în filmul 'Filantropica'. Vedeta a oferit detalii despre momentele cumplite prin care a trecut în industria cinematografică din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viorica Vodă a fost pe scena Premiilor Gopo alături de echipa filmului Filantropica, care a aniversat 20 de ani de la lansare. Spre surprinderea multora, actrița a denunțat hărtuirea sexuală din sistemul cinematografic, din cauza căruia a fost nevoită să facă psihoterapie ani de zile.

ActritaActrita

Actrița Viorica Vodă a dat dovadă de mult curaj, după ce a ales să vorbească despre trauma prin care a trecut ani de zile. Vedeta a făcut dezvăluiri nebănuite despre problemele legate de lumea cinematografiei. Actrița a ținut un discurs puternic pe scena GOPO, luând prin surprindere mulți colegi de breaslă.

Citește și: Simona Gherghe o susține pe Viorica Vodă, actrița supusă abuzurilor din teatru și film:„Așa-i că știm cu toții cazuri de femei hărțuite? În facultate, în teatre, în televiziuni'

Citește și: Actriţa Viorica Vodă, discurs neașteptat pe scena Premiilor Gopo:”Am făcut psihoterapie ani de zile pentru hărţuirea sexuală din sistem”

Citește și: Ce spune Săndel Bălan despre participarea Andreei Bălan și a Andreei Antonescu la Asia Express:„Ar fi concurente foarte…'

Citește și: Daniela Gyorfi, despre boala care i-a distrus visul din copilărie:”Voiam să mă fac gimnastă „

Viorica Vodă a povestit un episod traumatizant, după discursul de la Premiile GOPO: „Regizorul mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine, cu toată echipa de față!”

Viorica Vodă a surprins cu declarațiile pe care le-a făcut pe scena GOPO. Actrița a declarat că a fost nevoită să facă terapie ani de zile pentru a trece peste episoadele de hărțuire sexuală. Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Viorica Vodă a făcut dezvăluiri emoționante despre momentele de hărțuire pe care le-a întâmpinat de-a lungul anilor.

„Era o problemă care mă apăsa de mult timp, dar știm cu toții că sistemul de stat e învechit și te poate costa și puținul câștig ca actor. Nu am știut că o să fie reacția asta la GOPO. Am găsit ocazia în trecut și în cazul unui Festival de Teatru Independent, unde se făcea psihodramă. A fost atunci ocazia mea de a spune ce nu puteam până atunci. A fost ca o confesiune. Fiind public avizat, reacțiile au fost ca la GODOT: ” Mamă, ce curaj ai avut!” .

Ulterior, reacțiile din sistem au fost altele. Asta se întâmpla în 2014. Eu nu mă consider victimă și sunt la vârsta la care nu am ce să pierd! Reacția era, băi, crezi că o să te mai cheme cineva?Doamne, cum și-a lăsat amprenta ce s-a întâmplat pe chipul meu! Nu mă înțelegeți greșit, mă iubesc așa cum sunt, am doi copii...„, a declarat actrita.

Viorica Vodă a povestit un episod traumatizantă cu un regizor

Actrița a povestit un episod traumatizant din tinerețe cu un regizor care a chemat-o la filmări. Viorica Vodă a mărturisit că acesta nu i-a spus că va și scene mai sexy de filmat. Vedeta și-a adus aminte că regizorul i-a smuls sutienul, iar toată echipa de producție era de față. Iar toate acestea au avut loc pentru că actrița a refuzat să îl sune în privat.

Am spus că nu am fost informată despre asta și nu am vrut. (…) Mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine cu toată echipa de față! (…) Mi-a spus să am o scenă erotică cu colega mea. Eu m-am blocat, am început să plâng cu sughițuri, tremuram. Pentru că nu l-am sunat în privat, el a făcut asta. Fiul lui este jurnalist (…) Acel domn voia să ne vedem și în privat!”Noi trăim în societăți ex-comuniste. Noi ca popor nu avem această solidaritate. Nu ești pregătit la 20 de ani, venită din fundul Moldovei. Eu vin de acolo unde bărbatul e universul meu. Nu aveam cu cine să vorbesc. Nu am avut familia aici. Prietenele la vârsta aceea nu sunt foarte pregătite.„, a declarat emoționată Viorica Vodă.

Actrița a făcut terapie ani de zile pentru a scăpa de trauma suferită în industria cinematografică

Actrița Viorica Vodă a făcut dezvăluiri șocante, după ce a vorbit public despre hărțuirea sexuală la care a fost supusă în industria cinematografică. Îndrăgita actriță a mărturisit că după filmul Filantropica, a fost chemată să joace în filme cu scene sexy. Mai mult, Viorica Vodă a declarat că s-a confruntat cu o situație de calomnie cu o femeie la Teatrul Nottara. Actrița a făcut ani la rând terapie pentru a scăpa de trauma suferită.

Am suferit, am plâns. Ca să faci psihoterapie sunt costuri foarte mari. Am internalizat foarte mult aceste sentimente și de fiecare dată când am fost pusă în situații, am trecut cronic prin niște stări. Oamenii judecă superficial. De cele mai multe ori, femeile sunt foarte agresive între ele. Am avut o situație la Nottara. Am fost într-o situație de calomnie. Am fost atât de șocată că n-am știut cum să reacționez. Toată echipa nu a solidarizat cu mine, ci cu agresoarea. După Filantropica pe mine m-au chemat la același tip de personaje. (…)Oamenii ăia își folosesc puterea. Nu e vina mea că fac asta!, a declarat actrita Viorica Voda.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton