Iolanda și Mihai au fost descalificați din emisiunea „Casa iubirii”. Ce reguli au încălcat 

 Borcilă Andreea
.

Iolanda și Mihai au fost descalificați din emisiunea „Casa iubirii', de la Kanal D. Cei doi ar fi încălcat regulamentul producției tv, în timp ce Andreea Mantea, gazda emisiunii, a făcut anunțul în timpul difuzării show-ului. Ceilalți colegi de pe platourile de filmare au rămas surprinși de veste. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a anunțat, în timpul celei de-a cincea ediție a emisiunii Casa iubirii, că doi concurenți au fost descalificați din reality show-ul de matrimoniale. Cei doi tineri ar fi încălcat regulamentul, ceea ce i-a supărat pe producători. Concurenții care au plecat aveau planuri serioase să-și găsească jumătatea și, ulterior, să-și întemeieze o familie. Se pare că drumul lor împreună s-a oprit în acel moment.   

iolanda-buzilaiolanda-buzila

Tânăra a început să plângă după ce Andreea Mantea a făcut anunțul ce îi viza atât pe ea, cât și pe cel de care s-a îndrăgostit. Prezentatoarea le-a spus celorlalți concurenți să ia această descalificare ca pe o lecție și să nu repete greșeala celor doi.

Citește și: De ce a părăsit Flavius Jucu Casa iubirii:”Am avut un…”

Citește și: Bianca Mitroi de la Casa Iubirii îi simte lipsa lui Sorin, după eliminare:„Mai avem lucruri de spus'

Citește și: Cu ce probleme se confruntă Adela Popescu și Radu Vâlcan, de când sunt părinții a trei copii:„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a făcut Emil Rengle față bullying-ului și cât de mult l-au ajutat terapiile alternative:„Când mă întâlnesc cu genul ăsta de comportamente…'/ EXCLUSIV

Iolanda și Mihai au fost descalificați din emisiunea „Casa iubirii'

Cei doi participanți la emisiunea matrimonială sunt Iolanda și Mihai. Cei doi au fost descalificați după ce au recunoscut că s-au văzut și în afara emisiunii. Ambii au încălcat, astfel, regulamentul, ceea ce au atras asupra lor dezaprobarea echipei de producători. 

Andreea Mantea a făcut anunțul în ediția din 5 mai a emisiunii de la Kanal D. Cei doi au încălcat în mod conștient regulamentul emisiunii. Prin urmare, Iolanda și Mihai au fost nevoiți să suporte consecințele după această faptă. Tânăra a sperat să fie iertați și să nu se ajungă la descalificare, dar producătorii emisiunii au hotărât ferm că greșeala lor nu este una minoră. 

„În urma încălcării regulamentului, nu o dată, de două ori, am decis ca Iolanda și Mihai fie descalificați', a anunțat Andreea Mantea în timpul difuzării Casa Iubirii. 

Mihai: „Este foarte grav ce am făcut'

Mihai a mărturisit, la testimoniale, că nu regretă ce a făcut, dar îi pare rău că Iolanda trebuie să părăsească emisiunea. Tânărul consideră că amândoi sunt vinovați pentru această greșeală. În același timp, se simte ușurat că el și Iolanda au recunoscut că au greșit și nu este afectat de decizia luată în cazul lor.

„Din punctul meu de vedere, este foarte grav ce am făcut, dar amândoi suntem, în mod egal, vinovați. Într-un fel, m-am simțit bine că am spus, da, într-un fel, nu. Ca și cum mi-am luat o piatră de pe inimă, da, știu că nu a fost bine pentru ea…Visam alături de ea să am o familie, o casă, să putem construi ceva.', a transmis el.

Iolanda: „Din lipsă de iubire, am greșit'

Iolanda a fost foarte afectată de decizia luată de producția emisiunii și susține că îl urăște pe Mihai în acest moment: „din lipsă de iubire de sine, am luat decizii greșite. Am greșit atunci când nu am avut încredere în mine. Și nu am văzut această emisiune ca pe o șansă pentru mine, ci o șansă pentru a iubi și am greșit din nou. Nu am crezut niciodată în viața mea că o să simt ură pentru cineva, dar o simt', a fost mesajul ei.

Sursă foto: arhivă, captură

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton