Viorica Dăncilă, față în față cu Denise Rifai. Fostul premier, invitat la emisiunea 40 de întrebări

 Lupescu Anca
.

Marti, 13 octombrie, de la ora 23:00, la Kanal D, telespectatorii vor avea ocazia sa afle raspunsurile Vioricai Dancila, una dintre cele mai puternice si controversate figuri din structurile de putere ale Romaniei, la intrebarile incisivei jurnaliste Denise Rifai, in cadrul emisiunii „40 de intrebari cu Denise Rifai'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

„V-am promis o toamna altfel. Va invit marti, de la ora 23:00, sa urmariti <40 de intrebari cu Denise Rifai>, la Kanal D, sa aflam impreuna raspunsurile, reactiile Vioricai Dancila la acele teme care ne-au preocupat pe multi dintre noi', a declarat Denise Rifai.

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai', un format international de succes, isi propune sa aduca in fata publicului larg, sub lumina reflectoarelor, personalitati din diverse domenii.

7502008-mediafax-foto-andreea-alexandru-17502008-mediafax-foto-andreea-alexandru-1

Invitatii emisiunii se vor dezvalui in fata publicului intr-un maraton complex al intrebarilor menite sa faca lumina in ceea ce priveste aspecte dintre cele mai diverse ale parcursului profesional, dar si personal al acestora.

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai' poate fi urmarita in fiecare marti, de la ora 23:00, la Kanal D!

Prima ediție a emisiunii a avut-o invitată pe Elena Udrea

Denise Rifai a demisionat de la Realitatea Plus: „Nu pot lucra ca profesionist în…'. Motivul pentru care a luat această decizie

Denise Rifai și Elena Udrea, față în față

Elena Udrea a fost întrebată de realizatoarea Denise Rifai, la Kanal D, dacă a fost iubita lui Traian Băsescu. Fosta șefă a Cancelariei Prezidențiale în perioada 2004-2005, când Traian Băsescu a fost președinte, a oferit un răspuns interpretabil. Elena Udrea a infirmat scurt că a fost iubita fostului președinte, dar a completat cu o declarație ce pare o justificare a relației sale apropiate cu Traian Băsescu.

Ce a răspuns Elena Udrea când a fost întrebată dacă a fost iubita lui Traian Băsescu: „Este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei!”

„Nu. Eu sunt o persoană foarte glumeață. Nimeni nu își dă seama cât umor am și, de multe ori când fac o glumă, oamenii se uită la mine și se gândesc: Ce a vrut să spună cu asta? Am făcut o glumă pentru care am plătit scump. Atâta lume a interpretat răspunsul meu și a fost atât de nepotrivit răspunsul, încât mi-a părut rău că am făcut gluma respectivă. Traian Băsescu este cea mai importantă persoană din viața mea, după părinții mei. Relația a fost extraordinară, de mare încredere, un parteneriat extraordinar. Sunt fericită că am avut ocazia să fiu discipolul lui Traian Băsescu, să cresc politic cu Traian Băsescu, însă asta a fost tot.’, a susținut fostul preşedinte al PDL Bucureşti din perioada 2010-2012.

Denise Rifai revine în televiziune! A semnat contractul cu Kanal D. Ce emisiune va modera jurnalista: „Am spus da, cu tot sufletul'

Denise Rifai a fost prezentator de radio, reporter, apoi prezentator de stiri si prezentator si realizator de talk-show. A intervievat de-a lungul carierei sale cele mai importante figuri ale scenei publice romanesti.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton