Gabriel Fătu divorțează la 5 ani de la nuntă. Georgiana, soția actorului, l-a chemat în instanță

 Stamen Diana
.

Gabriel Fătu divorțează de Georgiana, după 5 ani de căsnicie. Soția actorului îl cheamă în instanță. Se pare că acesta nu are deloc noroc în dragoste, iar despărțirea a luat pe toată lumea prin surprindere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Gabriel Fătu și Georgiana s-au căsătorit în anul 2015 și iată că după 5 ani mariajul lor ajunge la final. Se pare că soția este cea care a decis să pună punct căsniciei și l-a chemat chiar și în fața instanței.

Cei doi au avut o nuntă ca în filme, la care au participat aproximativ 700 de invitați. Și-au jurat iubire veșnică în urmă cu 5 ani, iar acum au decis să divorțeze.

Gabriel Fătu divorțează pentru a doua oară. Georgiana Stancu a deschis la Judecătoria sectorului 2 un poces în care i se cere actorului divorțul, excercitare autoritate părintească, și acceptarea unui plan ce cuprinde programul de vizitare a fetiței lor, Ana Ingrid, stabilirea domiciliului acesteia, dar și pensia alimentară, potrivit money.ro.

Citește și: Mesajul de dragoste postat de Cornel Ilie, după ce a fost în tandrețuri cu Lidia Buble: „Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi”

Gabriel-Fătu-și-Georgiana-divorțează-2Gabriel-Fătu-și-Georgiana-divorțează-2

Gabriel Fătu a divorțat de Chris Simion după 13 ani de căsnicie

Actorul nu se află la primul divorț. Gabriel Fătu s-a despărțit de regizoarea Chris Simion, după 13 ani de mariaj.

„Ne cunoaştem de când eram mici. Ne-am ajutat şi am crescut împreună. Am iubit-o şi m-a iubit foarte mult. Dar oamenii se mai şi despart. Unii fac parte din viaţa altora doar o perioadă. Nu există nimeni legat pe viaţă de cineva. Venim şi plecăm singuri”, declara atunci Gabriel.

Actorul a avut parte și de divorț și de nuntă în același ani. În februarie 2015, Gabriel Fătu a divorțat de Chris Simion, iar în noiembrie s-a căsătorit cu Georgiana.

Citește și: Mihaela Rădulescu a încercat să facă pace între Andreea Antonescu și George Burcea: „Tu ai divorțat de Andreea ta, nu și de cealaltă, nu?”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton