Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate: "Nu mai pot să merg singur"

 Raiciu Adriana
.

Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate. Fostul edil al Capitalei a vorbit despre dificultățile pe care le întâmpină în ultima perioadă și despre cum îl ajută Oana să treacă mai ușor peste această perioadă grea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vireol Lis nu se simte prea bine în ultima perioadă. Fostul primar a declarat că problemele de sănătate nu-i dau pace. Ba chiar mai mult, în ultima perioadă, are nevoie de ajutorul soției sale, întrucât nu se mai poate deplasa singur.

vv-2vv-2

Viorel Lis nu trece printr-o perioadă prea bună. Soțul Oanei Lis nu se mai poate deplasa singur, iar starea lui de sănătate se agravează pe zi ce trece. Vedeta de televiziune este extrem îngrijorată și susține că toate aceste probleme au pornit de la diabet.

Citește și: Viorel Lis și-a făcut testamentul. Oana Lis: „Eu decid ce facem cu banii'

Citește și: Ce pensie are Viorel Lis: „Ia cât o femeie de serviciu'

Citește și: Alex Oianu de la Puterea Dragostei va deveni tătic! Cum și-a cerut iubita în căsătorie

Citește și: Procesul dintre Mihai Călin și Ion Caramitru continuă și după moartea marelui actor: „Demersurile…'

Viorel Lis se confruntă cu probleme de sănătate

Viorel se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Fostul edil al Capitalei susține că de la diabet a început tot. Această afecțiune i-a distrus sistemul nervos perific.

Nu-și mai simte picioarele și are pareză la nivelul coapselor. Soțul Oanei Lis a mai adăugat faptul că se confruntă și cu stări de amețeală din această cauză.

În continuare, a mai spus că îi este extrem de greu, întrucât nici nu se mai poate deplasa singur și are nevoie de ajutor constant.

„De la diabet a început totul. Mi-a distrus sistemul nervos periferic care dă impulsurile spre picioare. Mi-au amorțit picioarele, în jos nu le mai simt, am pareză la nivelul coapselor care mă face să nu am echilibru, amețesc. Nu mai pot să merg singur.

Noaptea cad, nu pot să merg la baie. Nu pot să fac nici baie în cadă! Am căzut prin casă de 4-5 ori! Numai Salvarea îmi mai intră în ultima vreme în casă!', a declarat Viorel Lis, la Kanal D.

Viorel și Oana Lis vor deveni părinți adoptivi

Cu toate că lucrurile nu au arătat deloc bine în ultima perioadă în viața lor, Viorel și Oana Lis au făcut anunțul momentului.

Cei doi soți vor deveni părinți adoptivi și deja au început să renoveze camera copilului. În cadrul unui interviu, vedeta de televiziune a făcut mai multe dezvăluiri despre toate sentimentele pe care le-a resimțit în ultima perioadă.

Mi-am luat certificatul de părinte adoptator.  Eu când am luat era pe doi ani. Am înțeles că s-a schimbat legea și acum e valabil cinci ani și al meu.Acum este un program pe calculator care e în funcție și de profilul meu psihologic și aștept. Am stat până la 40 de ani de ani fără copil, pot să mai aștept și sunt convinsă că se va întâmpla lucrul ăsta. Eu dacă pornesc la un drum nu mai dau în spate. Sunt convinsă că la anul voi fi mămică', a declarat Oana Lis, în urmă cu ceva timp penrtu Redacția.ro.

sursă foto- Facebook și Captură Video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton