Cum te îmbraci și cum alegi hainele în funcție de forma corpului

 Lupescu Anca
.

Silueta ta este tipul de corp. E important să te măsori ca să îți dai seama ce fel de corp ai. Cum te îmbraci și cum alegi hainele în funcție de forma corpului? Ei bine, întâi trebuie să afli dacă ai o siluetă tip măr, pară, clepsidră sau triunghi inversat. 

Cum să te îmbraci pentru siluetă în formă de măr

Deoarece cea mai mare parte a greutății și a concentrației este în partea de sus, adică ai umerii largi, bustul mare și o linie a taliei aproape invizibilă, iar picioarele și soldurile sunt subțiri, poate fi greu să balansezi totul pentru a crea armonie. 

Deci, ideea aici este să îndepărtezi atenția de la acea parte a corpului și să evidențiezi punctele forte. De aceea, trebuie să-ți etalezi picioarele sau să porți rochii cu decolteuri în V sau în adâncime, care vor crea o iluzie alungită a trunchiului.

Cele mai bune haine pentru corp în formă de măr?

Rochii în formă de A sunt ideale. Bluzele petrecute și imprimeurile îndrăznețe în partea de jos. Aspectele monocrome, culorile închise, rochiile cu mâneci întregi sau 3/4 și topurile fluide te vor ajuta. 

Poartă fuste sau pantaloni evazați, care să creeze echilibru. Ai grijă să nu porți imprimeuri sau volănașe în partea de sus și nici culori prea puternice. Toată atenția ar trebui să fie în partea de jos, așa că alege fuste colorate, blugi evazați și evidențiază-ți talia cu ajutorul unei curele.

Forma clepsidră. Cum te îmbraci

Acest tip de corp este cel mai echilibrat dintre toate, cu o parte proporțională de sus și de jos a corpului, cu o talie bine definită. Așadar, atunci când cauți rochii, alege-le pe cele care fac exact asta pentru tine. 

Este un corp foarte râvnit, așa că arată-l în modul corect.

Rochia trebuie să se așeze bine pe talie și urmeze conturul formelor tale. 

Rochiile care se prind în talie vor fi cele mai potrivite pentru tine. Decolteurile în V sau în formă de inimioară te ajută să-ți etalezi partea superioară a corpului. 

Pentru a-ți arăta talia, alege o centură. Poartă rochii mulate cu mâneci trei sferturi. 

Formă de pară. Cum să te îmbraci 

Corpul în formă de pară este mai mare în partea de jos a corpului. Posteriorul și coapsele sunt vizual mai mari decât partea superioară a corpului. Deci, echilibrează situația prin haine.

Mulțumită lui Kim Kardashian și altora, acest corp este o în mare vogă acum.

Avantajul acestui tip de corp este că poți crea o iluzie a unei figuri de clepsidră, dacă este stilat corect. Umerii tăi sunt îngustați, iar șoldurile largi. Tot ce trebuie să faci este să ajungi la un echilibru. Sau, poartă ținute care dau volum în partea superioară a corpului.

Pantalonii cu crac larg, fuste în formă de A sau rochii cu partea de sus imprimată sau cu volane care adaugă definiție părții superioare arată excelent. 

Blugii skinny cu bluze largi ajută la crearea unei iluzii de clepsidră.

Corp în formă de dreptunghi. Cum să te îmbraci

Corpul în formă de dreptunghi este de obicei bine echilibrat de la umeri la șolduri. Deci, nu există o definiție prea mare pentru siluetă și este destul de dificil de îmbrăcat.

Cum asortezi geanta cu pantofii. Câteva reguli de bază

Brațele și picioarele tale sunt atuurile. Așadar, concentrează-te pe arătarea lor.

Alege fuste în formă de A, bluze cu volane și straturi. Rochii care adaugă definiție posteriorului tău și decolteuri care adaugă volum.Bluzele fără mâneci, fără bretele sunt excelente. Blazerele, jachetele lungi și pelerinele adaugă aici multă proporție.

Triunghi inversat. Cum te îmbraci pentru această formă a corpului

Triunghiul inversat este cel mai atletic tip de corp. Umerii tăi sunt mult mai largi decât șoldurile. Deci, brațele și umerii trebuie să fie acoperiți cât de mult putem.

Trebuie să adaugi definiție șoldurilor și, prin urmare, să te concentrezi asupra creării unui echilibru. Blugii cu cracul drept și rochiile care au în mod natural un aspect V inversat sunt haine care se vor potrivi corpului tău.

Cum te îmbraci la nuntă. Ce stil să adopți în funcție de locație

Deoarece șoldurile sunt mult mai înguste decât umerii tăi, fusta creion, blugii skinny etc. cu orice topuri vor arăta grozav. Dar asigură-te că nu există prea multe straturi sau definiții în partea superioară a corpului, deoarece nu are nevoie de nimic. 

Decolteurile în ​​V funcționează bine și creează o iluzie a umerilor îngustați, așa că acesta ar trebui să fie cel mai bun decolteu.

Cum să te îmbraci la birou. Ce trebuie să știi

Lăsați deoparte toate modelele, volanele, straturile, imprimeurile etc. să facă parte din partea inferioară a corpului; și, partea superioară a corpului să fie minimalistă. Este o regulă bună pentru acest tip de corp. 

Dacă o rochie nu se potrivește sau nu arată într-un anumit fel, nu înseamnă că nu arăți bine sau ești disproporționată. Trebuie să lucrezi cu ceea ce ai și să știi ce ți se potrivește. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton