Viorel Lis, primele declarații după infarct: "Am plâns pentru prima dată. Eram sigur că nu o să mă mai întorc"

 Oana Pantazi
.

Viorel Lis a trecut recent prin momente grele după ce a suferit un infarct, însă iată că fostul edil al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, deși suferă de mai multe afecțiuni, a reușit să scape cu bine și de această încercare. Iată ce declarații emoționante a făcut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Recent, Viorel Lis a suferit un infarct și a fost operat de urgență, fiindu-i montat un stent. Din fericire, fostul edil al Capitalei s-a recuperat destul de repede, dar a mărturisit că a trecut prin momente dificile în cele zece zile de spitalizare. Mai mult, acesta a fost convins că nu va mai ajunge să revină acasă…

Oana-si-Viorel-LisOana-si-Viorel-Lis

Viorel Lis, primele declarații după ce a suferit un infarct

După ce, la finele anului trecut, atât Viorel, cât și Oana Lis au ajuns în spital, infectați cu COVID-19, iată că ghinionul i s-a arătat iar acestuia, care a suferit un infarct și a avut nevoie din nou de internare. Invitat la Teo Show, fostul edil a povestit, vizibil tulburat, prin ce a trecut după ce a suferit infarctul care l-a țintuit 10 zile pe un pat de spital.

,,Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc.”

Citește și: Oana Lis, despre drama pe care o trăiește Viorel Lis: „Nu este paralizat, dar are pareze'

Citește și: Oana și Viorel Lis vor deveni părinți: „O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta'

Citește și: Cum i s-a schimbat viața lui Viorel Lis, diagnosticat cu semipareză: „Soția mă ajută mereu”

Citește și: Dan Bălan a reușit să fugă din Ucraina. Unde se află solistul de la O-Zone în acest moment

Din fericire pentru Viorel Lis, intervenția rapidă a medicilor, vitală în caz de infarct, i-a salvat viața. Dar în acele momente a fost copleșit de gânduri negre și de teama că nu-și va mai revedea soția și casa.

,,Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău. Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana”, a mai dezvăluit Viorel Lis.

Oana Lis: „Viorel nici nu avea loc de veci”

Din fericire, dată fiind vârsta sa înaintată, dar și celelalte afecțiuni de care suferă, Viorel Lis a scăpat și de data aceasta ca prin urechile acului, iar acum se recuperează după infarct. La scurt timp după ce a fost externat, Oana Lis, care își ține fanii din social media la curent cu viața ei, a postat o fotografie în care apare alături de soțul ei, alături de un mesaj emoționant.

„Motanul meu cu 9 vieți…s-a întors acasă…slăbit, dar fericit că mai e printre noi! Mulțumim medicilor cardiologi ca l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Multumesc si vouă pentru susținere!’, a transmis Oana Lis.

Deși, cu ceva timp în urmă, Oana Lis mărturisea că își dorește ca anul acesta să-și facă soțul tătic, deocamdată acest lucru a ieșit probabil de pe lista de priorități, mai ales după ce Viorel Lis a suferit un infarct, iar inima sa nu mai funcționează în parametrii optimi. Aceasta a spus că nu a fost deloc ușor să traverseze aceste momente și, cu sinceritatea specifică, a dezvăluit că soțul ei nici măcar nu are loc de veci, în caz că s-ar produce inevitabilul…

,,A fost foarte greu și mi-am dat seama după simptome că e infarct. Nu ne-am dat seama că aceasta este gravitatea. Acum inima lui funcționează 50% , este în perioada de recuperare. Este o minune ca i-au salvat viața. Viorel nici nu avea loc de veci”, a declarat Oana Lis. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton