Dan Bălan a reușit să fugă din Ucraina. Unde se află solistul de la O-Zone în acest moment

 Dumitrache Laura
.

Dan Bălan, solistul trupei O-Zone a reușit să părăsească Ucraina, după zile întregi de panică. Celebrul cântăreț din Republica Moldova a ajuns blocat în Ucraina, fix în momentul în care Rusia a invadat Ucraina. Din fericire, cântărețul a reușit să fugă din calea bombardamentelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Bălan se afla în Ucraina în momentul în care armata rusă a invadat țara. Artistul a fost blocat în Kiev, locul în care începuseră filmările pentru Vocea Ucrainei. Dan Bălan trebuia să prezinte finala Eurovision România pe 5 martie, dar a fost imposibil să părăsească capitala Ucrainei.

Dan BalanDan Balan

La începutul războiului în Ucraina, Dan Bălan se afla la filmări în Kiev. Artistul a fost nevoit să stea câteva zile în teroare, având în vedere situația periculoasă în care se află Ucraina în acest moment. Din fericire, solistul trupei O-Zone a reușit să plece din calea bombardamentelor și să-și găsească un adăpost în siguranță.

Citește și: Ultimele informații despre Dan Bălan, captiv în Kiev, în plin război Rusia – Ucraina:”Nu am permisiunea lui să spun mai multe”

Citește și: Arsenie de la O-Zone, despre fostul coleg, Dan Bălan:”Răutăcios, un pic zgârcit și mofturos”

Citește și: Iubita lui Putin, la un pas să fie expulzată din Elveția.Activiștii au strâns 30.000 de semnături

Citește și: Serghei Lavrov, ministrul de Externe rus, despre negocierile cu Ucraina:”Există speranțe pentru un compromis”

Dan Bălan a reușit să fugă din Ucraina

Dan Bălan a trăit momente cumplite. Artistul se afla în Kiev în momentul în care rușii au invadat Ucraina. Astfel, cântărețul nu a putut părăsi țara asediată de 21 de zile deja de armata rusă. Cu toate astea, zilele trecute, Dan Bălan a reușit să părăsească capitala Ucrainei, care este bombardată necontenit de ruși.

Arsenie Todiraș, fostul său coleg de la trupa O-Zone a declarat că artistul a fugit din Ucraina. 'Nu am reușit să vorbesc cu el, dar am înțeles că este ok. Dan Bălan a reușit să plece din Ucraina, mi-a spus cineva că acum este bine', a dezvăluit Arsenie Todiraș pentru fanatik.ro.

Unde se află acum, Dan Bălan

Dan Bălan a reușit cu greu să plece din Ucraina, având în vedere că aceasta este bombardată și atacată de ruși. Conform sursei citate mai sus, artistul a reușit să plece cu greu din Kiev, iar inițial a ajuns în Republica Moldova. Ulterior, juratul de la Vocea Ucrainei s-a îndreptat spre Turcia.

De mai bine de două săptămâni, Dan Bălan nu a mai postat nimic pe rețelele de socializare, iar fanii sunt îngrijorați. În ultima postare, solistul și-a declarat sprijinul pentru Ucraina în războiul început de Rusia. 'Lanțurile vor fi rupte de oameni, iar judecata va veni! Doamne, salvează Ucraina! Sunt, din toată inima, alături de tine', spunea Dan Bălan pe contul lui de Instagram în urmă cu două săptămâni.

Dan Bălan trebuia să prezinte finala Eurovision România

Dan Bălan a făcut parte din trupa de succes O-Zone, alături de Arsenie Todiraș și Radu Sârbu. După ce trupa s-a desființat, Dan și-a construit o carieră solo, devenind unul dintre cei mai iubiti artiști din Ucraina. De asemenea, Dan Bălan este și membru al juriului din show-ul Vocea Ucrainei. Celebrul artist urma să prezinte finala Eurovision România din 5 martie, dar acesta nu a mai putut ajunge în România, din cauza războiului început în Ucraina.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton