Viorel Lis a fost citat la Tribunal într-un proces privind casa părintească. Oana Lis: "Nu are voie să se streseze"

 Radulescu Ruxandra
.

Oana Lis, revoltată cu privire la procesul în care este implicat Viorel Lis. Fostul edil al Capitalei se judecă de câțiva ani cu anumiți vecini din comuna localitatea Arrgeș, unde acesta deține o casă. Judecătorii au emis recent o nouă citație lui Viorel Lis, deși Oana și soțul ei credeau că problemele se vor rezolva mult mai rapid. Oana Lis este dezamăgită de gestul autorităților care nu țin cont că Viorel este un om bolnav, ce nu se poate deplasa pentru a se ocupa personal de proces.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Lis, revoltată cu privire la procesul în care este implicat Viorel Lis. Fostul edil, 78 de ani, se luptă cu mari probleme de sănătate care l-au imobilizat într-un scaun cu rotile. Mai nou, Viorel Lis, trebuie să se ocupe și de un proces, pe care judecătorii l-au prelungit cu încă trei luni. Este vorba despre un conflict mai vechi, cu câțiva vecini din Argeș, zonă unde Viorel deține o casă părintească. Întreaga responsabilitate a căzut pe umerii Oanei, care este nevoită să umble prin tribunale, alături de soțul ei, în speranța că situația se va rezolva cât mai repede.

viorel-lis-si-oana-lisviorel-lis-si-oana-lis

Viorel Lis a fost citat la Tribunal într-un proces privind casa părintească

Viorel Lis, fostul edil al Capitalei, este țintuit într-un scaun cu rotile, de ceva timp și se confruntă și cu alte probleme de sănătate grave. Acesta se judecă de mai mulți ani cu vecinii din localitatea Argeș, regiunea unde Viorel Lis s-a născut și unde deține o casă. Din nefericire, edilul este implicat într-un proces care tocmai a fost prelungit, fapt care stârnit revolta Oanei Lis, întrucât Viorel nu este apt pentru a face față unei astfel de situații și cu atât mai puțin să se deplaseze până la judecătoria din Argeș. Autoritățile au emis o nouă citație pentru 9 martie 2023, iar soția lui Viorel caută o cale de a rezolva întreaga poveste.

Citește și: Cum arată și cum se simte Viorel Lis, după ce a făcut preinfarct:„Este slăbit, trebuie în continuare să mergem la doctori’

Citește și:Oana Lis a ajuns de urgență la spital după ce s-a accidentat la picior: „Am căzut'

Citește și: Messi are cea mai apreciată fotografie din istoria Instagram. Postarea cu trofeul mondial a bătut orice record

Citește și: Vali Bărbulescu, mesaj neașteptat după ce și-a cerut iubita în căsătorie:„Cred că este aproape imposibil să-ți găsești sufletul pereche în zilele noastre

'Este un proces care durează deja de mult timp, nu sunt problemele mele familiale, dar eu am încercat să mediez, pentru că îmi doresc să se încheie, deoarece și în actele medicale ale lui Viorel, scrie că nu are voie să se streseze. Eu nu pot să plec de lângă Viorel în Argeș și trebuie cineva să ne reprezinte la proces. Noi am încercat să ne înțelegem și ajunsesem la un numitor comun, însă când să se intre pe făgașul unui proces, termenele se dau foarte lungi, noi avem termen anul viitor. Eu îmi doresc ca ei să se înțeleagă, dacă părinții lui Viorel ar fi trăit, ar fi fost șocați că s-a ajuns la așa ceva', a declarat Oana Lis la Antena Stars.

Vorel Lis locuiește într-un apartament din cartierul Dristor

Viorel Lis a declarat în urmă cu ceva timp, edilul a vorbit despre casa pe care o deține la Curtea de Argeș, care este o moștenire de la părinții săi. Fostul edil a menționat că familia îi mai lăsase câteva hectare de pământ. Fostul edil a achiziționat apoi o casă în zona Tunari, pe care a renovat-o și a dat-o în chirie pentru a avea un venit constant.

„În timpul mandatului n-am avut nici o firmă. Un lucru mai de preţ era casa părintească de la Curtea de Argeş, pe care am extins-o cu o cameră. În plus mai aveam patru hectare de pământ, moştenite de la părinţi. În urma divorţului am cumpărat o casă pe Tunari. Am renovat-o şi apoi am închiriat-o, ca să mai scot un ban. Acum stau într-un apartament cu două camere, în zona Dristor. L-am cumpărat împreună cu Oana', a declarat Lis.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton