Câte kilograme a slăbit Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Am făcut o foame cruntă, de mi s-a prins spatele de burtă”. De ce a fost la un pas să renunțe / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Câte kilograme a slăbit Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Ce poate să facă o moldoveancă blondă, sexy și cu un debit verbal de speriat în showbiz? Stand-up comedy! Iar Anisia Gafton este dovada vie, mai ales că a supraviețuit aventurii „Sunt celebru, scoate-mă de aici! (PRO TV), reality show pe care l-a și câștigat. Am mai făcut interviuri cu comedianți, dar cu mâna pe inimă vă spun că n-am râs niciodată de la început până la sfârșit, ca acum! Chiar și la fazele crunte… Dar e vina ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iată că avem ocazia să vorbim și cu „Regina Junglei în persoană! Nu am apucat încă să te felicit după ce ai câștigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, așa că profit de ocazie și o fac acum! Ce faci, cum stai cu gradul de „self esteem după o asemenea victorie? Ești mai încrezătoare în propriile forțe?

Da, mă simt mult mai încrezătoare în forțele proprii. Nu mă așteptam ca în condiții de stres să mă descurc atât de bine și să găsesc în interiorul meu o forță așa de mare, care m-a dus până în finală, unde am ajuns să câștig titlul de „Regina Junglei. Sunt mai încrezătoare acum în mine și chiar cred că esențele tari să găsesc în sticluțe mici.

anisia-gafton-1-1anisia-gafton-1-1

Citește și: Ce face Anisia Gafton cu banii câștigați la 'Sunt celebru, scoate-mă de aici':'Premiul este o recunoaștere a eforturilor mele'

Citește și: Ce studii are Anisia Gafton, câștigătoarea Sunt celebru, scoate-mă de aici!, sezonul 2. Cum a debutat în stand-up:”Am făcut un an de…”

Citește și: Adela Mărculescu a împlinit 84 de ani. Actrița a suferit enorm după divorțul de al doilea soț:”Nebunia şi vraja Occidentului l-au cuprins”

Citește și: Andreea Antonescu a publicat primele imagini cu fiica ei nou-născută:„Suntem foarte bine și liniștite'

Câte kilograme a slăbit Anisia Gafton la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Știu sigur că ceea ce am văzut noi la televizor este doar o mică parte din provocările pe care tu și colegii tăi le-ați întâmpinat în junglă, așa că te rog să îmi povestești și ce nu au surprins camerele de filmat. Cum a fost pentru tine „teleportarea din civilizație directîn junglă?

Ce nu au surprins camerele și nu cred că a explicat nimeni este cât de greu și ciudat e să stai singur cu tine, fără dispozitive, fără oameni cunoscuți, fără nimic care să-ți distragă atenția. Nu au reușit să surprindă nici frica noastră față de uraganul Fiona, care a venit valvârtej. Era o frică mai mare decât la probe, pentru că era total necontrolat de nimeni. Eu cred că de asta i-au pus nume de femeie, pentru că vine valvârtej, te amețește, te surprinde, iar la sfârșit, după ce pleacă, îți ia casa. Fiona e fix ca o femeie periculoasă – dacă a pus ochiul pe tine, te-a distrus.

Despre „teleportare – este ciudat pentru că, după ce ajungi în junglă, fără niciun dispozitiv, îți dai seama cât de mult stai pe telefon, cât de dependent ești de el, iar dacă îți ia cineva telefonul din mână, în civilizație, parcă nu mai știi să respiri, te simți de parcă te-a deconectat de la tubul de oxigen. Prima dată când am ajuns în junglă, eu nu știam cum să-mi țin mâinile. Tot timpul aveam în mână un telefon, iar acolo îmi lipsea gestul.

„Am făcut o foame cruntă, de mi s-a prins spatele de burtă'

Deja nu mai e o noutate faptul că toți concurenții s-au plâns, printre altele, că au făcut o foame cruntă acolo. Tu cum te-ai descurcat și câte kilograme ai slăbit în urma acestei experiențe?

Am făcut o foame cruntă, de mi s-a prins spatele de burtă. Stomacul era lipit ca timbrul cu destinația foamei, dar am încercat din răsputeri să nu mă dau bătută și am încercat să-mi induc că mi se pare, că până la urmă voi ajunge și la friptura mult dorită. Pe de-o parte, am luat partea bună, eu sunt obișnuită cu foamea, că tot timpul trebuie să am grijă ce mănânc, iar ce nu știți, și pentru mine e foarte greu, e că stau în casă cu cineva care oricât bagă în el nu se lipește. Efectiv, parcă el nu are arderi, are crematoriu… El nu arde, incinerează caloriile. Și tot timpul îmi face poftă. Satana efectiv ia lecții de ardere de la el după cum procedează cu caloriile.

Măcar în junglă eram toți colegi de înfometare, toți aveam aceeași părere, toți aveam aceeași durere… Și anume, aia de stomac. (râde) Iar când mă apuca amețeala de la foame, îmi imaginam că mă dau în carusel gratuit. Tot răul spre bine, pentru că, uite, din dușman ce era, foamea s-a transformat într-un prieten care m-a ajutat să divorțez de 5 kilograme, adică jumătate de fleică de porc. Lumea zice că arăt de parcă am scăpat de 10 kilograme, adică tot porcul, cu cârnați și tot platoul de mezeluri.

Asta pentru că, după ce am plecat din junglă, am făcut masaj prin bambus cu ajutorul lui Dan Bujor, care efectiv a făcut minuni. Pe lângă asta, nici nu am luat un gram în greutate pentru că șansele erau destul de mari ca, după o perioadă de înfometare, corpul să revină la loc, ba, mai mult, chiar să pună în plus. Dar uite că masajul a fost ca o mână de ajutor la propriu pentru mine.

De ce a fost la un pas să renunțe

Care au fost pentru tine cele mai oribile probe? A existat vreun moment în care te-ai gândit să renunți?

Cea mai groaznică a fost prima probă, în care trebuia să deșurubez niște steluțe dintr-o cutie plină cu tarantule și șobolani, iar treptat peste mine puneau niște șerpișori, șerpi, șerpălăi, în funcție de mărime. Pot spune că am avut pe mine toate mărimile de șerpi. De la junior șerpișori XS până la XXL seniori, șerpălăi.

De asemenea, în zilele în care nu aveam nimic de făcut, timpul trecea foarte greu, efectiv numărai firele de iarbă cu penseta. Da, a fost un moment în care mă bătea gândul să renunț, când la mine în stomac umbla foamea cu lanterna, că nu mai aveam nici porția zilnică de mâncare, pentru că „a dispărut, dar uite că până la urmă am bătut eu gândul acela și am rămas.

Ce fel de relație ai dezvoltat în timpul concursului cu colegii tăi de suferință? A fost vreunul greu de suportat, pe care ți l-ai fi dorit plecat?

Toți mi-au fost dragi, pentru că am fost colegi de superință. M-am simțit mai apropiată de Ruxi, Alex Bogdan, AMI, Lidia, Cornel, Răzvan, Salvo, Ioana, cei cu care țin legătura și acum. Am legat o prietenie destul de frumoasă, iar acum ne amintim prin ce am trecut și parcă nu ne vine să credem. Când povestim, mi se pare că am trăit mai multe filme o dată – SF cu horror, dramă și comedie. Ar ieși ceva de genul „I know what you did last jungle cu efecte speciale și grafică din Avatar. Iar sfârșitul s-ar termina cu telenovela – „O femeie între 5 bărbați. Glumesc, desigur. (râde)

„Experiența asta mi-a făcut foarte bine pentru că doar așa am aflat că…'

În finală, te-ai luptat pentru trofeu cu Giani Kiriță și cu Sali Levent, și ai câștigat! Când ai intrat în competiție, până la ce nivel ți-ai imaginat că vei ajunge? Și cum crezi că au gestionat competitorii tăi faptul că au fost învinși de o femeie?

Când am intrat în competiție, am crezut că stau cam o săptămână, hai două. Trei deja e noroc. La cât de amețită și zăpăcită sunt. În schimb, îmi place că mă străduiesc să fiu organizată: îmi scriu pe 3 agende programul, pe una orarul, în cealaltă unde am pus agenda 1, pe al treilea agenda 2 și îmi pun alarma să-mi amintească să scriu programul. Mă împiedic când dorm. Cum să cred că voi rezista?

Dar experiența asta mi-a făcut foarte bine pentru că doar așa am aflat că am în interior o altă Anisia, capabilă să se concentreze foarte bine pe un singur punct și să dea tot ce e mai bun într-un timp scurt. De asemenea, nu-mi imaginam că pot gestiona așa de bine stresul și că am o putere mentală atât de mare. Eu am lucrat foarte mult cu mine acolo – eu cu mine și cu ce trebuie să fac. Am avut discuții, m-am contrazis, m-am certat, m-am împăcat și după am luat-o de la capăt. Cred că au gestionat-o bine și că au înțeles că e doar un concurs, iar după ce cade cortina suntem oameni.

Ce s-a schimbat în percepția ta după ce te-ai întors de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!? Ai început să apreciezi altfel lucruri care înainte ți se părea că ți se cuvin? Ai devenit mai concesivă, mai înțelegătoare sau, dimpotrivă, mai combativă?

Eu sunt o fire mai energică și de aceea nu am niciodată răbdare. Nu știu cum m-a făcut mama, dar când m-a născut nu i s-a rupt apa. I s-a rupt curentul. Am fost născută la 220 de wați, noaptea, așa că în școală mi se zicea „Curentata sau „Creamer. Cred că jungla m-a învățat că trebuie să încetinesc ritmul ca să le fac mai ușor și mai bine pe toate. Că ar trebui să am mai multă răbdare în general, că până la urmă tot acolo ajungem. Indiferent dacă ți se pare că ai prea puțin timp, până la urmă le rezolvi pe toate. De asemenea, că pe mine natura mă încarcă, că e frumoasă și că mi-a lipsit.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE IANUARIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PRO TV, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton