Viorel Cataramă, "cobai" pentru soția sa, chirurgul Adina Alberts: "Am apelat la operaţii estetice!". Sigur nu-i dai vârsta din buletin!

 Dumba Gabriela
.

Așa cum multă lume bănuia, Viorel Cataramă a testat multe dintre procedurile estetice pe care le face soția sa la cabinet și recunoaște cu sinceritate că îi place să aibă grijă de aspectul său fizic. Pe de altă parte, chirurgul Adina Alberts este încântată că are un soț deschis la minte, în pas cu vremurile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

'Am recunoscut că am apelat la operaţii estetice şi orice cetăţean de pe pământul ăsta ar trebui să facă la fel, să apeleze la toate descoperirile din domeniul medical', recunoaște Viorel Cataramă, care în urmă cu câteva luni a împlinit 65 de ani.

Afaceristul este încântat când îi vede uimiți pe cei care îi află vârsta, iar soția este oricând dispusă să-i crească stima de sine cu ajutorul câtorva mililitri de Botox.

Presa de specialitate scria, în urmă cu câțiva ani, că afaceristul nu și-ar fi netezit doar ridurile, ci a recurs și la anumite intervenții invazive, precum corectarea urechilor clăpăuge prin otoplastie și lifting facial pentru pomeți mai ridicați.

Medicul Adina Alberts a vorbit, la rândul său, despre procedurile estetice aplicate soțului său, spunând că nici nu a trebuit să încerce să-l convingă, Cataramă fiind un om cu mintea deschisă.

'Nu a fost nevoie să îl conving eu. Este un tip open minded. Cunoştea acest procedeu înainte de a mă întâni pe mine. Este adevărat că acum îmi este pacient şi eu sunt cea care are grijă de felul în care arată. Trebuie să recunoaşteţi că este departe de a fi vreun Mickez Roucke sau Sylvester Stallone. Totul la el este calculat şi executat cu simţul măsurii', a afirmat Adina Alberts într-un interviu mai vechi.

62115368-662115368-6

A încercat să se infecteze intenționat cu COVID-19!

La începutul lui mai, în plină pandemie COVID-19, Viorel Cataramă a încercat să se infecteze intenționat cu noul coronavirus pentru a demonstra tuturor că infecția nu este una de natură să pună viața în pericol unui om fără probleme grave de sănătate.

Cataramă a făcut trei teste pentru a verifica dacă s-a infectat, după ce a fost în localitatea Bărbulești, din Ialomița, considerată atunci focar COVID-19. Toate cele trei teste au ieșit negative.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton