Cine este iubita secretă a lui Jador, cea care l-a sfătuit privind emisiunea Puterea Dragostei. Cântărețul are o relație serioasă, încă de acum 7 ani

 Lupescu Anca
.

Cântărețul Jador are o relație pe care a ținut-o ascunsă de privirile publicului larg. Georgiana este o prezență discretă și loială. Deși Jador a spus despre ea că este o fostă iubită, de fapt, femeia este cea care îl susține pe Jador și îl așteaptă în fiecare seară acasă. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Toamna trecută, a apărut pentru prima dată informația conform căreia cei doi formează un cuplu. Ella, fosta iubită din competiția Puterea Dragostei a dezvăluit că Jador are o iubită acasă de șapte ani, motiv pentru care s-a îndepărtat treptat de cântăreț. 

Jador a fost acuzat de multe ori că ar avea o relație în România cu Georgiana și că a venit la emisiune doar pentru a câștiga notorietate și a își promova melodiile. 

Potrivit Cancan, Jador și Georgiana au avut un plan bine pus la punct pentru a își crește faima. După participarea la Puterea Dragostei, cântărețul a venit acasă la iubita lui. Iar pentru că ea a fost atât de cuminte și înțelegătoare, Jador a recompensat-o cu o vacanță e vis în Abu Dhabi. 

De Paște, fostul concurent de la „Puterea Dragostei' a dus-o acasă la părinții lui pe Georgiana. Mulți spun că Jador se va căsători până la urmă cu tânăra șatenă, chiar dacă acum susține că tot ce își dorește este să se distreze și să iasă cu cât mai multe femei.

 „A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el.

profil-1-1profil-1-1

Jador nu mai vrea o relație serioasă în perioada asta, vrea să se distreze! E faimos, vrea să se distreze!„, se spune într-un vlog pe Youtube. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton