Victoria și David Beckham au aniversat 21 de ani de căsnicie. Cum a început povestea lor de dragoste și cum arătau în ziua în care s-au căsătorit

 Oana Pantazi
.

În pofida tuturor celor care le-au prezis că relația lor va fi un eșec, Victoria și David Beckham sunt pe zi ce trece un cuplu tot mai sudat. Au cariere de invidiat, 4 copii frumoși și tocmai au sărbătorit 21 de ani de căsnicie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Au patru copii, cariere fabuloase și sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, însă în ultima vreme presa speculează o despărțire iminentă, susținând că David și Victoria Beckham sunt pe cale să devină istorie.

Spre deosebire de vremurile când  îndeletnicirile de a cânta și a da cu piciorul într-un balon din piele nu erau considerate meserii, acum visul oricărei fetițe este să devină cântăreață, iar al fiecărui băiețel – fotbalist. Puțini dintre ei reușesc, dar și mai puțini ajung staruri internaționale, la fel ca Victoria și David Beckham. Iar faptul cã cei doi au reușit să-și întemeieze o familie longevivă și să-și păstreze în egală măsură carierele îi transformă într-unul dintre cele mai iconice cupluri de vedete.

Citește și: Ce mult a crescut Petru, fiul Andreei Berecleanu! La 15 ani, e mai înalt cu un cap decât mama lui

A fost coup de foudre

În anul 1996, Victoria, cunoscută ca Posh Spice, era pe culmile gloriei – trupa în care cânta, Spice Girls, avea milioane de fani și concerta în toată lumea. Ar fi putut avea orice bărbat și-ar fi dorit, dar providența a făcut ca artista să-și însoțească prietena și colega de trupă, pe Mel C., la un meci de fotbal, unde avea să-și cunoască sortitul. Prince Charming al Victoriei s-a dovedit a fi chiar faimosul David Beckham, care juca atunci pentru Manchester United și pe care l-a cunoscut în barul unde jucătorii își sărbătoreau victoria. El – amețit de glorie, ea – ușor amețită de alcool.

Atât Victoria, cât și David aveau să recunoască ulterior că a fost dragoste la prima vedere. „În secunda în care a zâmbit, am știut că totul va fi OK, a spus David, care, la vederea artistei, în pofida celebrității sale, s-a simțit intimidat.

Trei luni s-au ascuns de paparazzi

Norocul lor a fost că au reușit, o vreme, să se fereascã de paparazzi și au apucat să se cunoască destul de bine până în momentul în care au ajuns să fie urmăriți peste tot.

„În primele trei luni, a fost extraordinar, pentru că nimeni nu a aflat că noi doi eram împreună. Ne plăcea la nebunie asta, fiindcă reușeam să ne furișăm. Primul nostru sărut s-a petrecut în parcarea unui restaurant. Obișnuiam să mergem în diverse locuri și să petrecem cât mai mult timp împreună. Aceea a fost o perioadă grozavă în relația noastră, se confesa David.

Citește și: Lidia Buble și Răzvan Simion, întâlnire de gradul zero la o lună de la despărțire. Gesturile care spun totul despre relația lor

În momentul în care s-a aflat că sunt împreună, fanii s-au bucurat, iar presa a înnebunit pur și simplu – celor doi îndrãgostiți le era comentat fiecare gest, fiecare zâmbet și se cãutau „semne ale legãturii lor amoroase chiar și în modul în care se îmbrăcau. În pofida așteptărilor unora, relația lor a devenit mai puternică după ce au fãcut-o publică, iar în 1998, David i-a cerut mâna Victoriei, oferindu-i un inel cu diamant de trei carate. Imediat dupã logodnă, Victoria a descoperit că era însãrcinatã, iar cei doi au anunțat cu bucurie venirea pe lume, în 1999, a primului lor fiu, Brooklin. Iar la patru luni după nașterea fiului lor, cei doi au avut o nuntã de poveste, la castelul Luttrellstown, în Irlanda.

Familia perfectă

În momentul în care s-a aflat că David avea propuneri pentru a juca în Spania și America, au început speculațiile cu privire la sfârșitul mariajului celor doi. Nimic din comportamentul lui și al Victoriei nu prevestea însă finalul. Din fiecare fotografie făcută la evenimente ori de paparazzi nu rãzbãtea decât un singur lucru – dragostea. De atunci, în viața lor au mai apărut Romeo, Cruz și Harper, mezina familiei. Victoria și David Beckham au devenit în timp familia perfectă și un cuplu iconic. Care este secretul lor?

beckham-beckham-

„Ne facem mereu timp unul pentru celălalt, atât ca pereche, cât și ca familie. Eu și David nu avem nimic de demonstrat. Ne iubim, avem grijã unul de celãlalt și suntem puternici atât ca parteneri, cât și ca părinți, dezvăluie Victoria secretul mariajului lor longeviv. David spune exact același lucru, însă cu alte cuvinte: „Încercăm să ieșim în oraș, cel puțin o dată pe săptămână, doar noi doi, și să cinăm într-un loc liniștit. Aici nu e vorba despre a purta o rochie sau un costum drăguț, ci despre faptul că ieșim împreună, că discutăm și ne petrecem timpul împreună.

https://www.instagram.com/p/CCNvA4lh87k

Citește și: Brigitte Pastramă face dezvăluiri cutremurătoare despre fostul soț, Ovidiu Torj: „M-a dezbrăcat în pielea goală și m-a tăiat, la o lună după ce m-am combinat cu Ilie Năstase'

21 de ani mai târziu…

Dacă la a 18-a aniversare, cei doi soți și-au reînnoit jurămintele, acum, după 21 de căsnicie și 4 copii superbi – Brooklin (21), Romeo (17), Cruz (15) și Harper (8) -, David Beckham continuă să îi aducă an de an un minunat omagiu soției sale la fiecare aniversare a căsătoriei. Anul acesta, fotbalistul și-a amintit de clipa în care și-a văzut pentru prima oară fosta soție la televizor…

„Acum vreo 23 de ani, eram într-o cameră, alături de Gary Neville, iar trupa Spice Girls era la televizor. M-am întors spre el și i-am zis: «Ooo, îmi place fata în costumul ăla negru». Cine ar fi putut să creadă atunci că vom aniversa 21 de ani de căsătorie și vom avea împreună patru copii? Vă mulțumesc și la mulți ani! Vă iubesc!', a scris David Beckham pe Instagramîn dreptul videoclipului unde se aude melodia „Say Youll Be There', a Spice Girls.

Foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton