Îl mai ții minte pe Kramer din Seinfeld? Cum arată actorul la 70 de ani cum i-au distrus cariera comentariile rasiste

 Oana Pantazi
.

Kramer din Seinfeld a fost, cu siguranță, sarea și piperul serialului, însă, din păcate, după succesul nesperat al show-ului, lucrurile nu s-au mai legat pentru actorul Michael Richards… Iată ce i-a grăbit eșecul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI

Timp de 9 ani, Kramer din Seinfeld, aka Michael Richards, a jucat rolul vecinului zăpăcit al lui Jerry, protagonistul serialului. Apariția lunganului cu pantaloni prea scurți, freză mereu deranjată și energie debordantă stârnea de fiecare dată hohote de râs. Cosmo Kramer și veșnicele lui gafe pornite din prea multă bunăvoință au contribuit din plin la succesul serialului, care, în timp, a devenit unul dintre cele mai bune sitcom-uri ale tuturor timpurilor.

Citește și: Cum a început Teo Trandafir să lucreze în televiziune și ce rol a avut Mihai Tatulici în cariera ei: „I-am confirmat că lucrez la radio și mi-a spus că într-o zi voi lucra la TV” / EXCLUSIV

Blestemul Seinfeld

Episodul-pilot al serialului a fost transmis în iulie 1989 și a debutat în mai 1990. chiar dacă nu a fost un succes chiar de la început, pe parcursul timpului Seinfeld a câștigat tot mai mulți fani. Drept urmare, ultimul episod, difuzat pe 14 martie 1998, a fost vizionat de 76 milioane de telespectatori! După ce serialul s-a sfârșit, Julia Louis Dreyfuss (Elaine) și Jason Alexander (George) s-au zbătut din răsputeri să scape de „blestemul Seinfeld”, mai bine zis de amprenta pe care personajele interpretate și-o puseseră asupra lor. Dacă ceilalți colegi ai săi au reușit să prindă roluri bunicele în alte producții, Michael Richards a intrat într-un con de umbră, în care s-a aruncat singur, din păcate…

Citește și: Și părăsită, și cu banii luați! Fiica la care Cornel Galeș a renunțat pentru Ileana Ciuculete, somată acum să plătească datoriile tatălui său

Comentariile rasiste i-au distrus cariera

La doi ani după Seinfeld, pentru actor a venit o șansă nesperată – The Michael Richards Show. Era clar că studiourile NBC au dorit ca Richards să perpetueze personajul din serial, însă, din păcate, Kramer cel nou nu a mai avut succesul sontat. Începutul sfârșitului s-a petrecut însă în 2006, când actorul a fost implicat într-un scandal de proporții.

Richards s-a lansat, în cadrul show-ului The Laugh Factory, într-un delirant discurs rasist, după ce a fost șicanat, în timpul momentului său de stand-up, de niște persoane de culoare. Actorul s-a dezlănțuit, folosind de nenumărate ori cuvântul „negru”, și a șocat audiența cu temperamentul său, total diferit de al simpaticului Kramer din Seinfeld, pe care îl iubea o Americă întreagă și nu numai.

Incidentul a devenit viral și ușile i -sau închis pe rând, în pofida faptului că și-a cerut scuze, la vremea respectivă. Astfel, actorul a fost silit să se retragă din lumina reflectoarelor o vreme, din cauza unui speech demn de Ku Klux Klan!

Citește și: Se întâmplă și la case mai mari! Vica Blochina, executată silit pentru datorii la întreținere

Revenirea… un eșec

Încercarea de a reveni, în 2013, în sitcom-ul Kirstey, alături de Kirstey Alley, a fost, de asemenea, un eșec, show-ul oprindu-se după doar un sezon. Acum actorul apare doar episodic la Comedians in Cars Getting Coffee, show găzduit de Jerry Seinfeld, și, cel mai probabil, se ocupă de creșterea fiului său, Antonio, în vârstă de 10 ani. Episodul de acum 14 ani nu poate fi uitat, iar acum, în contextul Black Lives Matters, cu atât mai puțin. Iată cum o reacție nestăpânită poate distruge cariera unui actor talentat…

Foto: Profimedia, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton