Victoria Beckham a fost onorată cu distincția OBE de către Prințul William

 Popescu Alexandra
.

Victoria Beckham a fost onorată cu titlul OBE (Order of the British Empire) de către Prințul William la Palatul Buckingham, acesteia fiindu-i recunoscute meritele aduse în ultimii 17 ani în industria modei.

Victoria a fost invitată, miercuri, la Palatul Buckingham pentru a-i fi înmânat titlul OBE, distinție oferită chiar de Prințul William. La acest eveniment, Victoria a venit însoțită de părinți și de soțul ei, David Beckham, care a fost onorat și el, în anul 2003, cu un titlu OBE pentru performanța sa din fotbal. Lui David, distincția i-a fost înmânată de către Regina Elisabeta.

Victoria a fost foarte atentă la ținuta pe care a ales-o cu ocazia marelui eveniment, așa că aceasta a purtat o rochie neagră, lungă, o pereche de pantofi stiletto maro din catifea, iar părul a ales să și-l prindă într-un coc lejer.

Mai bine de 17 ani de carieră în industria modei

Distincția onorifică OBE pentru meritele aduse în industria modei vine după mai bine de 17 ani de carieră, timp în care Victoria a creat un adevărat imperiu.

„Este o plăcere să mă aflu la Palatul Buckingham astăzi. Sunt mândră să fiu britanică și sunt onorată cu propriul meu titlu OBE, chiar de la Ducele de Cambridge. Dacă ai visuri mărețe și muncești din greu, poți realiza lucruri mari. Sunt atât de fericită să împart acesastă ocazie specială cu părinții și soțul meu. Fără dragostea și suportul lor, nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile', a spus Victoria, potrivit Mirror.

Familia este cea mai importantă pentru Victoria, iar aceasta a recunoscut că nu are foarte mulți prieteni. La ceremonie nu au fost prezenți cei 4 copii ai acesteia.

„Sunt foarte apropiată de sora mea și de un prieten cu care am fost la școală. În afară de aceștia mai am două sau trei persoane pe care le pot considera prieteni. Cred că adevărații prieteni înțeleg că nu te poți vedea cu ei atât de mult pe cât ar vrea, pentru că ai un program bine pus la punct și foarte încărcat. Cei cu care pot fi prietenă sunt oamenii care au o familie și o carieră, pentru că ei știu exact ceea ce presupune acest lucru', a mai spus vedeta.

Victoria Beckham i-a zâmbit Prințului William

Pe tot parcursul ceremoniei, David a privit-o mândru pe soția sa din spate. În plus, ea este recunoscută pentru faptul că nu zâmbește, însă, de această dată, aceasta i-a zâmbit Prințului William atunci când i-a înmânat titlul onorific.

Alexandra Popescu

Foto: Northfoto

Citește și:

Look-ul zilei – Victoria Beckham, atât de stylish la o plimbare prin Paris 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton