Elena Gheorghe a vorbit pentru prima dată despre sarcină

 Popescu Alexandra
.

După ce a dezvăluit că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Elena Gheorghe a vorbit pentru prima dată despre sarcină și despre emoțiile care i-au încercat pe toți membrii familiei.

Se pare că Elena a ținut sarcina ascunsă timp de 6 luni. Aceasta arată extrordinar, deși se află în cel de-al doilea trimestru de sarcină, și nu a acumulat kilograme în plus. Emoționată și foarte fericită, artista a vorbit despre frumoasa așteptare a celui de-al doilea copil, dar și despre noile proiecte.

„Și eu vă iubesc și tocmai de asta am ales să împărtășesc prima oară cu voi vestea pe care Dumnezeu ne-a adus-o în familie și ne bucurăm din suflet pentru ea, suntem foarte emoționați, eu sunt foarte emoționată. Bineînțeles și soțul meu și mai ales Nicholas este super nerăbdător. O să mărim familia și am vrut ca voi să fiți primii care aflați de la mine', a spus Elena Gheorghe într-un live pe pagina sa de Facebook.

După ce a făcut publică vestea, telefoanele au sunat încontinuu, iar mesajele de felicitări au copleșit-o pe artistă. Deși însărcinată, aceasta nu a stat degeaba și a lansat deja o melodie intitulată „Jumătate', în colaboare cu Danny Mazo.

Alexandra Popescu

Foto: Facebook

Citește și:

Elena Gheorghe este din nou însărcinată

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton