Victor Slav, primele declarații după ce s-a scris că s-ar fi despărțit de Raluca. Prezentatorul e fericit

 Pirvu Cristina
.

Victor Slav și Raluca s-au afișat foarte rar împreună, au ținut relația departe de ochii curioșilor. Iată că acum s-a zvonit că s-au despărțit. Ei se gândeau la o familie, la un viitor împreună! Ce spune prezentatorul despre iubita lui. 

Recent, s-a scris că Victor Slav și noua lui iubita ar fi pus stop relației pe care o începuseră acum câteva luni.  Potrivit spynews.ro, fostul iubit al Biancăi și Raluca s-ar fi despărțit chiar de ziua Biancăi Drăgușanu.

Victor Slav a făcut primele declarații și a dezmințit zvonurile. Formează în continuare un cuplu cu Raluca, sunt fericiți împreună.

Suntem de nouă luni împreună, ne-am înțeles și ne înțelegem foarte bine în continuare. Ce a apărut în presă sunt speculații nefondate. Nu ne afișăm relația din simplul motiv că niciunul dintre noi nu intenționează să-și facă publică viața personală, și nu pentru că ar fi vorba de o eventuală despărțire. Vă mulțumim pentru grijă și vă dorim o primăvară frumoasă!', a spus Victor Slav, în exclusivitate, pentru WoWbiz.

Relația lor a început în vara anului trecut, când se pare că bruneta era implicată la acea vreme, în altă relație. Cu toate astea, Victor și Raluca s-au afișat împreună, asumându-și povestea. „Victor a văzut-o pe Instagram, i-a dat like la o fotografie și de aici a început totul. Au vorbit, iar după doar câteva zile s-au întâlnit. Raluca l-a plăcut foarte mult, din prima. Ea avea altă relație, la vremea respectivă, dar a renunțat de dragul lui Victor. Între timp, lucrurile au devenit mai serioase', a povestit o sursă din anturajul Ralucăi exclusiv pentru revista VIVA!.

Trecutul neștiut al iubitei lui Victor Slav. Raluca se învârte în cercurile de artiști și a avut un iubit bogat

La o simplă căutare pe Google a numelui ei, era cumva previzibil că Raluca va reuși, mai devreme sau mai târziu, să ajungă în atenția presei. O fată frumoasă, atrăgătoare, deloc străină de iscusința chirurgului estetician, care adoră să pozeze sexy.

Rețeta clasică pentru o domnișoară ce bate la porțile afirmării. Și, cu toate acestea, Raluca Diana Silea, actuala iubită a lui Victor Slav, a preferat să stea retrasă, deși, surpriză, colaborează cu o casă de discuri, pe parte de booking. Așadar, se învârte printre artiști. Ce spunea actuala iubită a lui Victor Slav despre asemănarea mai mult decât vizibilă cu Daniela Crudu, în urmă cu trei ani?

 „Toată lumea îmi spune că semăn cu ea. Pe mine nu mă deranjează televiziunea, atât timp cât nu implică diverse compromisuri şi diverse regii pentru a mă face cunoscută. Am terminat Jurnalismul şi fac PR şi Marketing de cinci ani, dar nu pot spune că televiziunea m-a fascinat vreodată. Urăsc superficialitatea şi manipularea', a declarat Raluca, în 2015, pentru Libertatea.

Foto: Facebook, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton